Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért? Tök jó sztem én is úgy mentem endurókkal eddig
Legalább van egy kis izgalom a megállásban is
Jah meg röhögés
gyere sírj a vállamon

( első kép legjobb barátom télen )

második : én : FATAL ERROR
Lehet be is nyomok mindjárt egy kis piritóst. Úgyis éhes vagyok. De attól még a kedvem a pokol legmélyebb bugyrát súrolja.
Nem tom. Milyen motorja van?
JAaaaaaaaaaaaaalehet rémlik...
Protektorban volt, mellvért vagymi a kiskígyónak hívják azt, és Istinek a házánál a tóparton?
Hát de mégis sacc/kb? De az durva "billegek ide oda"
Ne ríjáááá! Van kenyér piríjááááááááá!

Najó, bocsi, most nagyon hülye vagyok
talán valami tónál vagy hol voltatok egy bandában Baranyai Atila alias Feci, nagy spanom a csákó osztálytársak vagyunk vagy 8 éve
Mindjárt sirni fogok, pár emlék bevillant hirtelen a képeket nézve.
Hazajöttem.
Biztos, ami fix, nehogy megint a telefonhoz nyúljak xD
Fogalmam sincs, de nem ért le erről sem alábam meg a KTM ről sem ér le. billegek ide oda meg félre vagyok csúszva megálláskor de multhéten még emeltem is a ktm en a hátsó rúgó előfeszítésén, legyen olyan magas hogy üsse ki az eget akkor mutatnak jólezek a masinák
Nem, Csátra jártaam, mert eddig ott laktunk, csak 2 éve vagyok nyéki :)
KI?
Na ezeken pl felfelé jön a nagy kerek lámpa
ÖÖ azt hittem koliban vagy.
Nagyon szép volt ez a mocc. Te amúgy hány cm magas vagy? Nem tűnsz valami zsiráfnak.
pont ma beszélt rólad egy osztálytársam hogy mekkora motor fanatik vagy
na de nem mondtad meg hol nyomattad a középsulit! (avasi ? - nemtudom honnan szedtem )
én is motoroztam úgy, h elmentem du, és feljött a nap, és még mindig mentem és csakreggel olyan 8 körül jöttem haza, ettem, utána du megint mentem... áááááá
IMáDOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMM
Annyira de annyira jó :)
FAIL = hiba vagy mia picsa? nemszoktál ilyen FAIl kép meg videó izéket nézni jutubon? ha nemvágod még mindig miaz akko megmutatom
nem veretem XDxD

itthon vagyok amúgy már Nyéken
legszebb motoros éveimet a hondámmal töltöttem, azzal bejártam mindent.

Miskolc? ha kedvem szottynat éjszaka fél 3 kor irány nyiregyháza ( tőlünk 110 km onnan miskolc nemtom menyi) miskolcon lazulás, supermotozni pályán kakucson pesten visontán.
azzal a motorral éltem igazán

( utolsó képen figyeld a matricát az oldalidomon KALINKA - 2007 íze )
Ilyenkor miről vereted a netezést?

azthittem, csak én nem értem xD
Mi vaa
hmm hát nekem télleg tökjó volt ez a nyár úgy összességében.
A csúszást és a mekit leszámítva meg ,már csak akkor lehetett vna jobb, ha télleg elmotoroztam vna Görögbe :D:D:D:D