Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én százéve ,mikor ilyen bajsággal küzdöttem, úgy kókányoltam meg, h a hollandi elé ráhúztam a könyökre egy megfelelő átmérőjü vascsőből egy karikát, erre ráhegesztettem mindkét oldalon egy-egy darab 8as menetesszálat, amit átdugtam a hűtőbordákon a henger kétoldalán, ugy ,h túlérjen a karbi felől. Ott meg rábarmoltam kersztbe egy laposvasat 2 furattal, amin átfűztem a menetesszálakat, ráhúztam 2anyát, aszt örökéletig tartott.
Fogasd oda gumipókkal.
a dt-re nekem is...de az azért kicsit másabb..nah majd megpróbálom...hátha összejön valami...
tegyél rá olyan erős rugót ami nem nyúlik ki, nekem az mx-re is rugóval van odahuzatva a kipu!
bármilyen átalakítás jöhet amit itthon meg lehet csinálni...szegény motornak már úgyis mind1...
Igen, igen jól érted..
arra is gondoltam csak nem tudom, hogy hova akasszam a rugót a kipuff hollanderjébe...nameg a rugó azért csak nyúlik aztán engedi hoyg mozogjon úgymeg olyan a hangja mint egy repülőnek...amúgy az a helyzet, hogy volt rárakva menetjavító csak az is leszakadt (hát igen a használat) és most vagyok gondba mert a hengeren egy csöpp menet sincsen sőt még el is van vékonyodva szóval a menetjavító is lejár róla elég szépen...hengert meg most nem akarok venni mert nem igazán van lóvém..őrülök ha futja benzinre..
jaja, 2 rugóval meg lehetne oldani, de tuti kéne kis átalakítás, amibe beleakasztja a rugókat...
Most ha jólértem a kipuffkönyököt szeretné a hengerhez ragasztani, mert lekopott a csonkról a menet. Az elég esélytelen még ha rányom egy tubussal is.
Miért nem próbálod meg 2 rugóval a helyéntartani?
hát nekem odafogta a deklivédőt és még nem vált le... meg a többi drz-s is ezzel ragasztotta fel, nekik se vált le...
Tapasztalataim nem támasztják alá, hogy ez ragasztana is.
Valamennyi ragasztó képessége van, de ne bizz neki sokat.
Az FBS valójában csak tömitő nem pedig ragasztó.
hnap veszek..hazajövök este..megcsinálom és szombat este ha nem szakad az eső akkor motorozok egyet itt valahol a közelben a simóval...
vagyis attól függ meddig bírja h. mit ragasztól vele...
de 24 óra kötési ideje van, meg attól függ mit ragasztol vele h. meddig bírja majd....
akk okés..mer tod a stunt simóm kipuja le van szakadva és nem akarok rá hengert venni most de viszont motorozhatnékom van..:D
200°C-ig hőálló, azzal ragasztottam fel a deknivédőket...
de az FBS az nem hőálló...vagy igen? meg meddig? mármint hány fokig?
FBS, 5-600ft
Törődj bele, itt hiába vársz a törvénytől segitséget, mert nem a mi csapatunkban játszanak. A zsaruk meg egy gusztustalan rablóbanda, akik külömböző jogszabályokra hivatkozva fosztanak ki mindenkit, aki valamiféle legális jövedelemmel rendelkezik.
És jegyezd meg , amit mondok, egyedül csak magadra számithatsz.
10 év mulva mindennapos dolog lesz, h az orkok kirabolnak agyonvernek minket bármikor, bárhol.
szep álmokat.
en is utalom a bmw -seket, meg minden nagyerteku kocsit.eggyikre sem jututt iranyjelzökapcsolo,meg hadne soroljam.lámpanal odasetaltam egyhez,elmagyaraztam neki hogy ez a kar mire valo,csak hebegett-habogott.sok kocsog milliomos fasz .azt hiszik nekik mindent szabad.KÖCSÖGÖK!no igen meg a fajrol nem is beszelve.ingyenelok.