Én százéve ,mikor ilyen bajsággal küzdöttem, úgy kókányoltam meg, h a hollandi elé ráhúztam a könyökre egy megfelelő átmérőjü vascsőből egy karikát, erre ráhegesztettem mindkét oldalon egy-egy darab 8as menetesszálat, amit átdugtam a hűtőbordákon a henger kétoldalán, ugy ,h túlérjen a karbi felől. Ott meg rábarmoltam kersztbe egy laposvasat 2 furattal, amin átfűztem a menetesszálakat, ráhúztam 2anyát, aszt örökéletig tartott.
arra is gondoltam csak nem tudom, hogy hova akasszam a rugót a kipuff hollanderjébe...nameg a rugó azért csak nyúlik aztán engedi hoyg mozogjon úgymeg olyan a hangja mint egy repülőnek...amúgy az a helyzet, hogy volt rárakva menetjavító csak az is leszakadt (hát igen a használat) és most vagyok gondba mert a hengeren egy csöpp menet sincsen sőt még el is van vékonyodva szóval a menetjavító is lejár róla elég szépen...hengert meg most nem akarok venni mert nem igazán van lóvém..őrülök ha futja benzinre..
Törődj bele, itt hiába vársz a törvénytől segitséget, mert nem a mi csapatunkban játszanak. A zsaruk meg egy gusztustalan rablóbanda, akik külömböző jogszabályokra hivatkozva fosztanak ki mindenkit, aki valamiféle legális jövedelemmel rendelkezik.
És jegyezd meg , amit mondok, egyedül csak magadra számithatsz.
10 év mulva mindennapos dolog lesz, h az orkok kirabolnak agyonvernek minket bármikor, bárhol.
en is utalom a bmw -seket, meg minden nagyerteku kocsit.eggyikre sem jututt iranyjelzökapcsolo,meg hadne soroljam.lámpanal odasetaltam egyhez,elmagyaraztam neki hogy ez a kar mire valo,csak hebegett-habogott.sok kocsog milliomos fasz .azt hiszik nekik mindent szabad.KÖCSÖGÖK!no igen meg a fajrol nem is beszelve.ingyenelok.
És jegyezd meg , amit mondok, egyedül csak magadra számithatsz.
10 év mulva mindennapos dolog lesz, h az orkok kirabolnak agyonvernek minket bármikor, bárhol.