Jahh meg xD
Este telefonálgattam a kolitelefonon összevissza találomra...
ha csaj vette fel, megkérdeztem,h meddig van nyitva a NONSTOP (sokak szerint 10 ig xD)
Ha pasi, akkor meg mondtam,h szóljon már Janinak, h szaladjon fel a piros melltartómmal, mert sztem nála hagytam múltkor, és kellene....
Meg kérdeztem, h ott van e Füty Imre?
Fhuuu meg ilyenek xD
öhm....
forraltboroztunk ZH előtt, vigyorogva írtam végig a környezettant, nekicsapódtam a fotocellás ajtónak, aminek elvileg ugye az a lényege, h kinyíljon az ember előtt, dehát na....
aztán xD
Mint végzős biológus hallgató, aki diplomamunkájához készül
írtam egy kérdőívet, ami ahuszonévesek szexuális szokásairól szól, és koliban találomra kitölttettem, és MINDENKI VÁLASZOLT MINDENRE
áááááááááááá azt hittem lepetézek.. koliszoba közepén fetrengtem a röhögéstől.....
Na meg ilyenek xD
Tavasszal egy régi simsonra felragasztottuk
a hengerre a hollandert FBS-el és azóta is a
helyén van!(azon azért volt még némi menet)
szerintem egy próbát megér!
a könyökre ráfogatsz vmit ABA bilincsel amibe be tudod akasztani a rugót, a másik végét meg a blokkba akasztod, fúrsz vhova kis lyukat a hűtőborda szélén....
Teeee kis farokreklám
Jahh meg xD
Este telefonálgattam a kolitelefonon összevissza találomra...
ha csaj vette fel, megkérdeztem,h meddig van nyitva a NONSTOP (sokak szerint 10 ig xD)
Ha pasi, akkor meg mondtam,h szóljon már Janinak, h szaladjon fel a piros melltartómmal, mert sztem nála hagytam múltkor, és kellene....
Meg kérdeztem, h ott van e Füty Imre?
Fhuuu meg ilyenek xD
forraltboroztunk ZH előtt, vigyorogva írtam végig a környezettant, nekicsapódtam a fotocellás ajtónak, aminek elvileg ugye az a lényege, h kinyíljon az ember előtt, dehát na....
aztán xD
Mint végzős biológus hallgató, aki diplomamunkájához készül
írtam egy kérdőívet, ami ahuszonévesek szexuális szokásairól szól, és koliban találomra kitölttettem, és MINDENKI VÁLASZOLT MINDENRE
áááááááááááá azt hittem lepetézek.. koliszoba közepén fetrengtem a röhögéstől.....
Na meg ilyenek xD
tudod az alkohol nem válasz de legalább elfelejted a kérdéet
Még ennyit sírvaröhögni, tejóóóég xD
jól van már na.. mi a helyzet ittt?
Na mind1 jónyócat nektek.
Te a Szandra vagy? Az aki régebben irogatott ide
Ja hát persze.......már alig ismerlek meg.
a hengerre a hollandert FBS-el és azóta is a
helyén van!(azon azért volt még némi menet)
szerintem egy próbát megér!