Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hánby éves is vagy?
háááát fáradt voltam xD

Teeee kis farokreklám

Jahh meg xD
Este telefonálgattam a kolitelefonon összevissza találomra...
ha csaj vette fel, megkérdeztem,h meddig van nyitva a NONSTOP (sokak szerint 10 ig xD)
Ha pasi, akkor meg mondtam,h szóljon már Janinak, h szaladjon fel a piros melltartómmal, mert sztem nála hagytam múltkor, és kellene....
Meg kérdeztem, h ott van e Füty Imre?
Fhuuu meg ilyenek xD
Hujujj A búgócsiga nem pörög úgy mint te hallod E.
HASADOK rajtad.

öhm....
forraltboroztunk ZH előtt, vigyorogva írtam végig a környezettant, nekicsapódtam a fotocellás ajtónak, aminek elvileg ugye az a lényege, h kinyíljon az ember előtt, dehát na....
aztán xD
Mint végzős biológus hallgató, aki diplomamunkájához készül
írtam egy kérdőívet, ami ahuszonévesek szexuális szokásairól szól, és koliban találomra kitölttettem, és MINDENKI VÁLASZOLT MINDENRE
áááááááááááá azt hittem lepetézek.. koliszoba közepén fetrengtem a röhögéstől.....
Na meg ilyenek xD
Hát pihenjél is néha.
igyál meg egy felest az mindent megold..
tudod az alkohol nem válasz de legalább elfelejted a kérdéet
jöv hétre 3 van eddig, de basszus már kiült rajtam a fáradtség, nagyon bolond voltam a héten....
Még ennyit sírvaröhögni, tejóóóég xD
Egyenlőre vizsgák levannak tudva? Vagy még mindig megy a fejtágitás egész nap 28 órájában?
Elvegetálunk itt mint a remeték az erdőben.
Nem sokminden de az is csak kevés.

jól van már na.. mi a helyzet ittt?
Az hát ,csak közbe lejött a cuccról
Hova siettek E

Na mind1 jónyócat nektek.
Szia.
Te a Szandra vagy? Az aki régebben irogatott ide

Ja hát persze.......már alig ismerlek meg.
énis léptem...köszi a jó tanácsokat...megpróbálom megcsinálni és majd jelentek.. na jó éjszakát mindenkinek..csősztök..
sziasztok :)
csőőő
na csáá emberek!
Ja meg még valami rugót is rákókányolok...
Holnap veszek FBS-t a menetjavítót ráragasztom a hengerre arra rámegy a hollandi a Z féle módszerrel.Ennek bírnia kell akármit.
Tavasszal egy régi simsonra felragasztottuk
a hengerre a hollandert FBS-el és azóta is a
helyén van!(azon azért volt még némi menet)
szerintem egy próbát megér!
a könyökre ráfogatsz vmit ABA bilincsel amibe be tudod akasztani a rugót, a másik végét meg a blokkba akasztod, fúrsz vhova kis lyukat a hűtőborda szélén....
a múltkor feldrótoztam hoyg legaláb pár kört had tudjak vele menni ekréken...2-sezr felvettem kerékre meg mentem 2 kört oszt lejött...:D:D