Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A testvér csajokat hogy hívják? 3 éve ők dajkáltattak műtét után 2 héttel már velük buliztam
Oksa gyertek kukkantsatok meg én is a körmükre szoktam nézni
Két faszi húz motorcsónakkal a tavon egy vizisíelőt. Időnként hátranéznek , megvan-E még? Egyszer hátranéznek, nem látják. Viszafordulnak ,keresik seholsincs
Lebuknak a tóba , keresgélnek, majd az egyik a partrahúzza az eszméletlen testet. Elkezdik felváltva mesterségeslélegeztetni.
Az egyik egyszer megunja , asztmondja: Bazmeg, ennek a Pistának olyan rohadt büdös a szája !
Mire a másik: Bazmeg, ez szerintem nem is a Pista, mert ennek korcsolya van a lábán!
ahaaa.........
10-11 óra között kell mennem a tanárúrhoz Csibével felugrok hozzád is meg meglesem az ápoló csajokat .
pitbike.hu es ott a hasznaltmotorok .kep mar nincs rola de en lattam regebbrol.
természetesen igen, a hivatásom az életem .
Csá mester! Nov 11-én dolgozol?
NEkem is allianznál van most olvasok jobban utána! De haverék már kötöttek! Nekem évi 32 helyett lenne 18k
Háj nekem a K&H nál jobb
Pont ma hesszeltem ezt én is. De semmi csalafintaság nincs a dologban? Hihetetlen, hogy az éves biztim ezeknél csak 16500ft lenne Jelenleg az Allianznál 36E/év
Nem is vót még eszembe, h kérjem tőlle, de valszeg ideadná
Hádzsime! http://www.union24.hu/nyitolap Lessetek rá szerintem megéri
Általában minden gyár úgy adja meg,hogy főtengelyen mérik a lóerőt..Ez azér jó mert jóval több mint amit keréken mérünk ugye..No mármost mennyivel másabb egy ezres sportmotorról azt írni,hogy 185le mint azt ,hogy 160...Jobban kell a népnek az ámítás..
Két részeg megy a sínek között! Megszólal az egyik: milyen sok lépcső van itt! másik: az hagyán de milyen alacsony a korlát!
Srácok! Hol lehet olcsón olajhoz hozzájutni Debrecenben? Motul kéne vagy Motorex!
Nem kizárt.
bazdki, az állat lenne sztem minden sebességbe hanyatverne
Jaja. ÁÁ csak meg kell épiteni azt az általam megálmodott zx6r blokkos supermotot.
áááá, én is szivesen pályázgatnék, de egyelőre nincs pénzem rá, örülök h. tudom fizetni a diákmelóból a Szuzit nah majd ha elvégeztem a sulit állandóan fogok menni én is
Akik itt irogatnak az sm-topicba, azokkal minddel bandázunk együtt az összes pályákon, meg mégannyival ,akik nem irkálnak, mert nem is vágják miaz a net.