Két faszi húz motorcsónakkal a tavon egy vizisíelőt. Időnként hátranéznek , megvan-E még? Egyszer hátranéznek, nem látják. Viszafordulnak ,keresik seholsincs
Lebuknak a tóba , keresgélnek, majd az egyik a partrahúzza az eszméletlen testet. Elkezdik felváltva mesterségeslélegeztetni.
Az egyik egyszer megunja , asztmondja: Bazmeg, ennek a Pistának olyan rohadt büdös a szája !
Mire a másik: Bazmeg, ez szerintem nem is a Pista, mert ennek korcsolya van a lábán!
Pont ma hesszeltem ezt én is. De semmi csalafintaság nincs a dologban? Hihetetlen, hogy az éves biztim ezeknél csak 16500ft lenne Jelenleg az Allianznál 36E/év
Általában minden gyár úgy adja meg,hogy főtengelyen mérik a lóerőt..Ez azér jó mert jóval több mint amit keréken mérünk ugye..No mármost mennyivel másabb egy ezres sportmotorról azt írni,hogy 185le mint azt ,hogy 160...Jobban kell a népnek az ámítás..
áááá, én is szivesen pályázgatnék, de egyelőre nincs pénzem rá, örülök h. tudom fizetni a diákmelóból a Szuzit nah majd ha elvégeztem a sulit állandóan fogok menni én is
Akik itt irogatnak az sm-topicba, azokkal minddel bandázunk együtt az összes pályákon, meg mégannyival ,akik nem irkálnak, mert nem is vágják miaz a net.
Lebuknak a tóba , keresgélnek, majd az egyik a partrahúzza az eszméletlen testet. Elkezdik felváltva mesterségeslélegeztetni.
Az egyik egyszer megunja , asztmondja: Bazmeg, ennek a Pistának olyan rohadt büdös a szája !
Mire a másik: Bazmeg, ez szerintem nem is a Pista, mert ennek korcsolya van a lábán!