Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ott maradt a cigó! 2 ölebével 1ütt! tanuk meg nincsennek!
Lenne egy kérdésem skacok...hőálló fémragasztót szeretnék venni de nem ismerek ilyet.Tudnátok mondani?
hát itt korrukt az összes zsaru! itt ladányban ez a legkeményebb cigó! ladányban a cigók legnagyobb stricijét és embereit megaprította! (TÓZSÁt) . Kolozsi egy idegbajos fax! azért ült mert belevágta a kését 1 ember combjába! nem nagyon merik piszkálni még a zsaruk sem mert féltik a családjukat! ide a Hortobágyi kommandó kellene!
Jó éjt mindenkinek!
köcce szépen.
húúú öcsém... legalább megjegyezte a rendszámot?
Két bolha találkozik. Az egyik rettenetesen meg van fázva, köhög, tüsszög, folyik az orra, teljesen padlón van. Kérdezi az első bolha tőle:
- Hát veled meg mi történt?
- Jaj, ne is kérdezd, egész éjszaka egy motoros bajuszán voltam, süvített a szél, úgy megfáztam, hogy alig élek.
- Nem tudod te, mi a jó. Legközelebb keress egy jó meleg puncit, és oda fészkeld be magad éjszakára.
Másnap megint találkoznak, a beteg bolha most még ramatyabbul néz ki, még jobban köhög, sokkal rosszabb az állapota, mint az előző nap. Kérdezi a bolha haverja:
- Hát veled már megint mi történt? Nem fogadtad meg a tanácsomat?
- Jaj, dehogynem. Addig keresgéltem, míg találtam is egy jó meleg puncit, belefészkeltem magam, és olyan jó volt, hogy azonnal mélyen elaludtam. Hát reggel nem arra ébredtem, hogy megint egy motoros bajuszán ülök?
Egyet értek veled! Én szaporítanám! Kicsiket két felé nagyokat négyfelé!
Utálom őket motorral megjelenek oszt nyalják a seggem de mikor elmegyek egy kocsmába akkor már nem ismer meg a büdös cigány
és egyből belém köt!
Egyszerű fel kell jelenteni amiért megütötte...Nem szabad hagyni...ha tényleg ő volt a hibás a balesetben akkor ezt is simán a nyakába tudjátok varrni.A rendőrség sem szereti az ilyet.
Helló mindenkinek! Püspökladánybol irok! Nagybátyámat elütötte egy retkes dögevő! nem állt meg a stoppnál a BMW-vel a retek. Széttört a lába nagybátyámnak enyhe agyrázkódása van 15cmes seb nyilt törés nagybátyám levette a bukót és mondta a reteknek hogy stoptábla volt mértnem állsz meg? a retek mondta hogy nem volt lámpád kapcsolva! pedig volt! Erre a dögevő még arconütötte nagybátyámat erre nagybátyám mondta hogy igy könnyü hogy a földön vagyok törött lábbal! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá rohadt faxcopó cigók bmw vel munkanélkül! sittes cigó volt ezeket kikellene pusztítani! ők bármit megtehetnek? nincs igazság sose volt velük szemben!
Mostanába nem naon volt időm...
Csáá. Huhh geccó téged is látni?
Szép, jó estét! Mi újság van erre?
Na cakát
Hali!
Több Imu napját!

E!
Hogyan lesz a gyerek
- Anyu, anyu, tudom, hogy hogyan l esz a kisbaba - mondja az ötéves Juliska.
- Na hogyan?
- Úgy, hogy a kisfiú beleteszi a himbilimbijét az előtte térdelő
kislány szájába!
- Nem kislányom, a baba nem úgy lesz. Úgy a fizetésemelés, az új bunda
és ékszerek lesznek.
3 éve 4 napot voltam bent most csodálkoztam is hogy csak 1 estét tartottak bent..mondjuk nem is maradtam volna többet ment
Nincsenek és nem is tesók na és a csibe mit fog hozzá szólni majd jól kikaparja a szemed
zsír
Pontosan! Iwiwen fent vannak? dobjál csak nekem 2 nevet! De ők tesók?
Mariann a fekete frufrus hosszú hajú szerintem a másik megy Annamari ő alacsonyabb és aszem barna rövidebb hajú
Most is ott voltak!az egyik 20-án volt a kis aranyosabb meg 21-én volt délelőttös és még meg is ismert
te hol voltál.. . nálunk nem is dolgoznak ilyenek
Egy hosszabb fekete meg egy rövidebb fekete hajú!Ha jól emléxem Sámsoniak! vagy valami hasonló
milyen testvér csajokat nincsenek is olyanok