Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ó?!
akko műszakoljál du csápacsi
Na most el kell húznom. 2 körül leszek.
Szevasztok
imu.... te milyen magas vagy ha nem indiszkrét a kérdés
köcce mondta az összetört ződkavicsos hogy én kezdek őszülni
te.
igen igen
me olyan anyagi híreket kaptam tegnap hogy ígyhát nem menne a rendszámost aszfaltos téma ígyhát marad a susnyás-dombos meg a munkából buszos
És akkor ezeket csak susnyásba használnád? Mert gondolom ezeket nem lehet rendszámoztatni.
na emmeg debreceni....
http://www.motor.hu/motor_vpag...
itt a tulaj cak me nem értem az uccai alakítást.... gyorsan lekapkodnék róla mindent, mielőtt még letörne
ezzel szemezek... közelbe is lenne megnézni
http://www.motor.hu/motor_vpag...
szép részletes leírás nemtudok elszakadni a bmx kormánytól jóemlékek
szkrááács ne tüskebökizzéééé máááá gyere má beszélgetni tudod a délelőtti műszak
Azon agyalok, h bótólni kéne vmi combosabb pitbájkot, olyasmit ,mint az Imué, ha már pittbullt nemakarok.
Lehet akkor tudnék én is akkorát ugrani az asztalról, mint Imu ,
nincs gyermek így nincs is ilyen problémánk, minden úgy igaz ahogy írtad sokat foglalkozunk velük: heti 2-3 hosszabb séta (pl kráter, keleti), + napi 1 óra tréning (jáccás, mozgatás, agyi tréning, stb)
Nekem is volt 2 pittem, olyan 37 kiló körüli testsulyban, testvérpárok voltak, mindent elpusztitottak a környéken ,ami élt és mozgott. Kivégezték ketten az ötven valahánykilós jugoszláv farkasölőt is, pegig az se volt egy szelid bárányka.
A nyitott nagykapun egy ízben beszédelgett valami fekaféle, az egyik álmából felriadva ugy arcon harapta a faszikámat, h 24 öltéssel varrták össze.
Több évvel később hozzámkerült egy csokibarna tigriscsíkos szatfiszuka . Ő télleg egy szelid kis barátságos kutyus volt, mig vmilyen másik kutyával szembe nem került. Aztán az egyik fialásból itthagytam egy csodaszép kis kék sztafikant, de amikor megszületett a kisfiam és már megtanult járni, ha kivittük a gyereket a kertbe, a kutya mindig olyan sunyin nézte, mitöbb egyízben fel is döntötte, csak annak köszönhető, h nem lett baj, h a nejem csak pár lépsre volt.
Összefoglalva szép kutyák, de nagyon sok törődést igényelnek.
ne kezdjed má te is nelegyé előítéletes sok emberrel má emiatt! veled nem szeretnék cak közlöm az első kuttyóm olyan vót mint a tiéd, de Ő is lett.
Bújós mi? Előbb leszakitja az ember egyik karját aztán odabújik a letépett tag mellé.
akárhiszed akárnem olyan bújós mintegy cica akárki megmondhassa aki járt már minállunk
Nem is csodálom hogy szétszedik a keritést.
juj inkább moccokat mutogassunk, hisz ez moccosfórum nem kutymorgós

kicsikawa girl
ő az enyémeimé kicsilányról most nincs itt képem
Van ám jószág felhozatal kérem szépen.
Nekem még van egy ilyenem is. 15 éves.
az egyik cicám ment csavarogni a másik meg a világgá de a két kuty megvan ilyenkor ők is a kennelben uncsiznak azégnek! tegnap a kicsilány szétakarta szedni a kerítést, szétment az orra, ingerelte a fantasztikus szomszédom aztán meg nekem van agresszív kutyám tudatlanság
Hűha Garfield cicám de ideges lett amiért esik az eső. Nem tud menni csavarogni.