Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja jó lenne valamit csinálni.
szkrácsika nem beszélt ma Gabival
Az szép. Gondolom nem sültél meg.
mikor?
Másfél órát.
Jah és átmentem egy markoló alatt
AZ
Érezte, h muszáj... olyan szar kedvem volt, h sztem ha nem tudtam volna motorozni, kimentem vna a tóra, és a stégről fejest ugrok ott, ahol a legsziklásabb...

De áááá simán beindult :)))
Pedig nem szereti a hideget ő se, mint én.
Télen úgy szoktam tudni mocizni csak, h akksi be, benzincső le, kis benzint kiengedek, utána ki a gyertya, be alá a benzin, és pár miatyánk, és vagy ha ezt kb kétszer végigcsinálom, akkor nagy nehezen nagyon határozatlanul beindul... :)
áááááájjj IMÁDOM
Nincsen fent msn-en pedig kérdezni akartam, hogy hnap nem e megyünk valamerre...
Gabival beszéltél ma szkráccska?
Szevasz Balu neked is jó éjt.
mizuvan?
Mennyit moccoltál ma
Jaja én már voltam is ott de az magán terület
Persze semmi gáz az az első
Léptem én,jóéjt mindenkinek
Nem tudom ezt mennyire lehet kihasználni,viszont max.6hónapra lehet kivonatni a forgalomból.
A biztosítást meg max.3hónapig lehet szüneteltetni mert különben ugrik a bonus malus fokozat..
májer kis motor
Bocsi,ez az adó alapja..
Az adókötelezettség keletkezése:
3. § (1) Az adókötelezettség a gépjármű forgalomba helyezését követő hónap 1. napján kezdődik. Ha az állandó rendszámtáblával, valamint a „V” betűjelű ideiglenes rendszámtáblával ellátott gépjármű utáni adókötelezettség nem áll fenn a teljes adóévben, akkor az évi adótételnek az adókötelezettség fennállásának hónapjaira eső időarányos részét kell megfizetni.
hmm én meg tiszta büszke voltam ma az NSRre, kivittem az akksit, és másodszorra beindult
Nooorbi csak ennyit találtam az adó alanyáról:
„6. § (1) Az adó alapja személyszállító gépjármű – ide nem értve az autóbuszt – hatósági nyilvántartásban feltüntetett teljesítménye, kilowattban kifejezve. Ha a hatósági nyilvántartásban a személyszállító gépjármű teljesítménye csak lóerőben van feltüntetve, akkor a lóerőben kifejezett teljesítményt 1,36-tal kell osztani, s az eredményt a kerekítés általános szabályai szerint egész számra kell kerekíteni. Ha a hatósági nyilvántartás a személyszállító gépjármű teljesítményét nem tartalmazza, akkor az adóhatóság a személyszállító gépjármű azonosító adataival megkeresi a területileg illetékes közlekedési felügyeletet a személyszállító gépjármű teljesítménye közlése végett. Ez esetben ezt az adatot kell a személyszállító gépjármű adóalapjának tekinteni.
egy olyan ócsóér akár egy telet is elkinlódnék
Jó estét mindenkinek!
ok
rájöttem.. amúgy valamikor kinézek valószínű...Gabival megbeszélünk egy időpontot..vagyis azt mondta, hogy szól ha megy...
bocsi nem ide akartam.
tedd azt.