Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah jónapot...
Pfff milyen gagyi hely az te jó ég.
Csákánymi is megjártuk a hármashegyet meg a Koppány fogadót de az egy rakás fos kajálni akartunk de basszátok csak úgy lehet ha előre bejelentkezel hát ez egy igazi fos..... . visszafele meg a létai út végén jártunk már, hát nem megette a lánc és az első fogaskerék hátsó láncvezetőmet blokkoló hátsókerék stb.... óóóóuuuu he....
Na mi lett vele?
Köszi de én csak bambulni mennék nem jó a kis pöcsköszörű .
Kiviszlek én te kába, motrostul1ütt Féldélre jó lesz a garázsodnál?
Ha kitudok jutni valahogy én is kinézek remélem nem kell anyámnak a kocsi
Nincs egy küllőkulcsod véletlenűl? Az előbb kimentem beröffenteni a Kawát, oszt em , h a múlkori Tcsegézéstől hátul az összes küllő meglazúlt
bazdki
Kicsit kezdek pipa lenni. Tegnap a faszi aki érdeklődött csizmáért, azt mondta 9-ig felhiv, hogy pontosan hova kell jönnie. Még nem hivott. Vagy esetleg az a baja, hogy a vaccsi új csizmából nem engedek 2 ezret? Merthogy kitalálta, hogy ez már használt.
de megiscsak ott van az a minimalis . ugy kezdodik ,hogy olajcsere+v.m.szij csere,ha eppen nem lancos.
tanacs ha elfogadod,vagy a karosszeria , vagy a motorja legyen jo.ha mindkettö szar akkor rossz valasztas volt.
Ha ez picit megnyugtat, haverom nyáron vett egy olcsó Sviftet 300 vagy 350E-ért pontosan nem tudom. És eddig nem úgy tűnik, hogy szart vett volna. Keresgélj csak szorgalmasan fogsz találni úgyis olyat ami olcsó és nem kell rá költeni. Vagy ha kell is csak minimálisat.
értem
jo autot nem tudsz venni. mert azt nem adjak el. ha meg hasznaltat veszel akkor tudjal ra hogy biztos kolteni kell ra.
akkor nem gáz,hogy nem tudtam menni én se jártam szerencsével rengeteg lomot láttam szóval még nincs meg nem egyszerű ez a használt autó vásárlás
semmi ujra.nem jott az a fasz.nagyon nem baj mert most megoltek v-na a palyan a nagy munkageppel, mert kinz volt az egesz delegacio. kicsit rendbe szedtem a palyat sajat erommel(aso-lapat),de a nap vegere tonkre tettem.
Hát délre bittos kiérek, de lehet még hamarabb egy picivel.
hozzd a dirt-öt.
Szegecs imu na mi volt tegnap mire jutottál
Tóth Ádám az, töbszörös krossz és smotobajnok ,akkor mennem kell, legalább megnézni. Meg persze viszek vmi rotakapát, h el tudjak ott prüttyögni vmerre.
sajna
jah elöbb bobott ki
mikor mentek? lehet elnézünk arra, meggyőzöm haverokat