Csákánymi is megjártuk a hármashegyet meg a Koppány fogadót de az egy rakás fos kajálni akartunk de basszátok csak úgy lehet ha előre bejelentkezel hát ez egy igazi fos..... . visszafele meg a létai út végén jártunk már, hát nem megette a lánc és az első fogaskerék hátsó láncvezetőmet blokkoló hátsókerék stb.... óóóóuuuu he....
Kicsit kezdek pipa lenni. Tegnap a faszi aki érdeklődött csizmáért, azt mondta 9-ig felhiv, hogy pontosan hova kell jönnie. Még nem hivott. Vagy esetleg az a baja, hogy a vaccsi új csizmából nem engedek 2 ezret? Merthogy kitalálta, hogy ez már használt.
Ha ez picit megnyugtat, haverom nyáron vett egy olcsó Sviftet 300 vagy 350E-ért pontosan nem tudom. És eddig nem úgy tűnik, hogy szart vett volna. Keresgélj csak szorgalmasan fogsz találni úgyis olyat ami olcsó és nem kell rá költeni. Vagy ha kell is csak minimálisat.
semmi ujra.nem jott az a fasz.nagyon nem baj mert most megoltek v-na a palyan a nagy munkageppel, mert kinz volt az egesz delegacio. kicsit rendbe szedtem a palyat sajat erommel(aso-lapat),de a nap vegere tonkre tettem.
Tóth Ádám az, töbszörös krossz és smotobajnok ,akkor mennem kell, legalább megnézni. Meg persze viszek vmi rotakapát, h el tudjak ott prüttyögni vmerre.