Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak jót motoroztunk a hétvégén!
Vettél már vmi szállitójárművet a pittbájkodnak?
Háj
Estét az uraknak
Heló!Van egy honda nsr 125 ös motorom 160 as malossi hengerrel.jó állapotban minden működik rajta csak egy hengerfejtömítés kellene bele mert az kiment belőle!Érdekelne bármilyen motor csere kivéve robogó és minimum 125 ös legyen.leginkább speed és krossz csere érdekelne.
Érd:06306657690
Képeket később rakok fel.
Kikanyarodtam és akkor láttam,hogy szembe jön velem egy baszott nagy kamion ami épp egy buszt előz..
Nem,mert szerencsére csak egyedűl voltam..Kifordultam a 4-esre az óvodánál és már láttam,hogy nem fogok beférni.A hernyógöréány előzött egy buszt és ő is látta,hogy semmi esély nem lesz befejezni normálisan az előzést..Ja és magyar kamionos volt..
há nekem nincsen olyanom... csak amolyanom
háá ja azzal megyek dógozni
Akko rakmánfee
mitőőőő . a sok recskááátúúúúúú . .
persze kicsi a világ...
Remélem egy kedves motoros ismerőse azér van és átadja a jókívánságaimat..Fakk!
merevlemezrúúú
He ez nem kamionos fórum innen nem igen jut el a jókívánságod a kedves kamionos felé
Aztat!
Hol lehet megnézni utólag a GP-t? kicsit átaludtam
Ó he..üzenem annak a kamionos gyökérnek aki miatt az útpadkán kellett végig mennem bocskaikert óvodánál pénteken:BAZD MEG A KÚRVA ANYÁDAT ÉS CSINÁLJ MAGADNAK KISTESÓT!
azért mentünk legalább egy kicsit jól érezted magad te is mostanában nagyon behúztad a kézit.... pedig mindeninek jár egy kis lazítás . . hogy ne gyogyózzon be a paraszt... ebbe a mai világba...
Az a legjobb ha a szemészet ajtaján dörömböl ......
eeez kibaszott jóóóó
Csákány óóóuu he micsoda dukatik gondolom jó kis kirándulás volt
Szép napot
Csatlakoznék az előttem szólóhoz egy igen odabaszós
Tankcsapda koncerten vehettünk részt Danke rokkantrooool..... . . .
Ha már nem tudtunk Ducatit tesztelni,akkor teszteljünk libegőt Azért sajnálom,hogy a bobot nem sikerűlt kipróbálni!