Szeva!
Nekem nem volt gondom sohasem a k&n szűrővel.Az sv-ben nekem az volt és nem lett tőle rosszabb szerintem.Azt mondják a hozzáértők,hogy az alap tunning:a motor legyen alúl és felűl megnyitva.
Szívesen segítenék, de nem volt dt-m. A sportszűrőről meg csak annyit tok, hogy pont tegnap említettem a szerelőmnek, hogy légszűrő csere idejével én is K&N szűrőt tennék bele, mert az örök életű... stb. De rögtön lebeszélt róla. A gyárinál nincs jobb.
Oksa, de szeptemberben már nekem is meg az asszonykának is sulija lesz. Vaamikor majd összefuthatnánk átbeszélni... Úgyis kííváncsi vagyok már a Racefitedre....
12 asszem. Semmi gáz vele amúgy, annyit szerintem kibír mint a Racetec, csak előlre nemrég tettem fel ugyancsak egy Racetec-et, együtt szerintem jobban muzsikálnának... Viszont nem akarok már cigánykodni a Gumisnál, hogy adja vissza a foglalómat...
Egy kérdést megér, ahol elfogadják szállásra ott általában lehet másért is fizetni vele...
Jaja, a közepe elég jó... a szélét meg alföldi motoroshoz hűen nem nagyon használom.... Amennyit meg kellene annyit szerintem kibírna.
Majd meg lehetne kérdezni őket, hátha elfogadják... Ha más nem veszünk egy rakat sert belőle...
Nem is csinálja meg ma?
Voltam nálla, már le volt tolva a Z-d a műhelybe.
Ajánlott egy Metzeler Racetec K2-es hátsó gumát elég jó árban/állapotban, én meg pont tegnapelőtt foglalóztam egy Pirelli Dragon EVO-t a v. pércsi úton ami jobb árban van, de amire hazérek majd horvátból lehet, hogy víge is lesz...
Nagyon korrekt ajánlat, remélem az ár nem arányos a minőséggel... nemtudod Ücs.-t elfogadnak é? Jó lenne összehozni egy karikát arrra...
Csákány az enyém még mindig nincs kész oda vissza 350-400 km Debrecen-Tokaj-Füzér-Gönc-Boldogkőváralja-Debrecen de megúszható kevesebből is 300 km ha ugyanazon az úton jövünk vissza ami Debrecen-Tokaj-Füzér 2000 körül tudok szállást a nemes vendégházba
Nekem nem volt gondom sohasem a k&n szűrővel.Az sv-ben nekem az volt és nem lett tőle rosszabb szerintem.Azt mondják a hozzáértők,hogy az alap tunning:a motor legyen alúl és felűl megnyitva.
Kéne egy kis segítség.
Milyen sport szűrőt tegyek a mocimra?Yamaha DT 80. Mert kéne rá.Csak nem tom h milyen.
Előre is köszi.
Hali.
Mikorra tennéd ezt a karikát?
Egy kérdést megér, ahol elfogadják szállásra ott általában lehet másért is fizetni vele...
Debibe esik/esett az eső? lehet csapnánk egy kisebb "turnét"
csak ha vizes a út akkor felejtő...
Majd meg lehetne kérdezni őket, hátha elfogadják... Ha más nem veszünk egy rakat sert belőle...
Voltam nálla, már le volt tolva a Z-d a műhelybe.
Ajánlott egy Metzeler Racetec K2-es hátsó gumát elég jó árban/állapotban, én meg pont tegnapelőtt foglalóztam egy Pirelli Dragon EVO-t a v. pércsi úton ami jobb árban van, de amire hazérek majd horvátból lehet, hogy víge is lesz...
Nagyon korrekt ajánlat, remélem az ár nem arányos a minőséggel... nemtudod Ücs.-t elfogadnak é? Jó lenne összehozni egy karikát arrra...