Bizti,meg be is lett lőve az injektor is azt mondta az ember,hogy eléggé el voltak menve az értékek pedig egész jól evett 5-5,5/100 km akkor most lehet,hogy nem is kell bele tankolnom még nem tapasztaltam úgy semmit mert még csak hazáig jöttem vele a hajtás az egy álom mint ha új motort hoztam volna ki a szalonból Van még addig idő majd meg dumáljuk .
Augusztus 22-én lesz az esküvőnk a párommal Nyíregyházán, és nagyon szeretnénk, ha motorosok vezetnének majd fel minket a Nyíregyháza-Orosi körforgalomnál lévő Szafari panziótól a nyíregyházi városházához! Az útvonal még tervezés alatt, és remélhetőleg a rendőri biztosítás is meg lesz oldva, hogy folyamatosan haladhasson a sor a rendőrlámpáknál, kereszteződéseknél. A gyülekező a panziónál 13.30-tól, a felvonulás tervezett kezdési időpontja 14.30-tól lenne! Visszafelé már nem kell kísérni minket, mivel a menyasszonyom díjugrató volt, ezért visszafelé lovakkal szeretnénk jönni, és azokat valószínűleg zavarnák a motorok ( Sajnos!)
Kérlek, jelezzétek, ha el tudnátok jönni!
Motoros Üdvözlettel:
Zs.-V. Zsanett, és N. Mikós
További infó, illetve részvételi szándék jelzése a frexio@gmail.com mailcímen!
Előre is köszönjük!
A pofám leszakad
Veszek egy motort egy motorkereskedéstől akik aláírják a tulaj nevét a szerződésre,kezembe nyomják a banki papírt és az összes többi papíruszt.
Várok a biztosításra egy hetet mivel anélkűl nem tudom átíratni.
Ma elmennék átíratni erre az okmányirodában közlik velem,hogy kell az eredeti tulajtól kérnem egy meghatalmazást,hogy eljárhatok a nevében a hitel opciós jogának törlése miatt.
Hogy csináljam,hogy ideérjen a papír péntekig?Akkor jár le az átírásra adott 15 nap..Jaaa és persze fizessek 1800ft-ot,hogy töröljék az opciós jogot..
Mekkora egy lehúzó szar szemét ország ez..
Akkor érzik a gyertya csere is gondolom, szípen nézett ki az a láckerék... Mi pízt költöttél rá összvissz?
Nekem is péntek-szombaton van sulim, de nem minden héten. A csajszinak meg felvételi függő, hogy mi hogyan kell majd járnia. Ráérünk... addig lesz még idő átbeszélni...
7000.-