Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali,eladó első sport guma nyír1-n. Dunlop Qualifier 120/70-17.
7000.-
31-én, hajnali 1-2 körül...
Mikor is indultok Horvát-ba
Természetesen ha szólsz, mi is becsatlakozunk majd a motorokkal a Te nászmenetedbe!
Abba hiba nem lesz.. még az páromat is el viszem... az enyém is ilyen lesz majd egyszer talán jövőre....
Csövi, Gyíkarc!

Előre is köszönjük!
És hozz magaddal még egy embert... izét... motorost :)
Csákány Frexio ha addigra hazaérnék mindenképpen elmegyek .
Akkor megdumálva... a többit intézem meg majd megbeszéljük
Bizti,meg be is lett lőve az injektor is azt mondta az ember,hogy eléggé el voltak menve az értékek pedig egész jól evett 5-5,5/100 km akkor most lehet,hogy nem is kell bele tankolnom még nem tapasztaltam úgy semmit mert még csak hazáig jöttem vele a hajtás az egy álom mint ha új motort hoztam volna ki a szalonból Van még addig idő majd meg dumáljuk .
Sziasztok!

Augusztus 22-én lesz az esküvőnk a párommal Nyíregyházán, és nagyon szeretnénk, ha motorosok vezetnének majd fel minket a Nyíregyháza-Orosi körforgalomnál lévő Szafari panziótól a nyíregyházi városházához! Az útvonal még tervezés alatt, és remélhetőleg a rendőri biztosítás is meg lesz oldva, hogy folyamatosan haladhasson a sor a rendőrlámpáknál, kereszteződéseknél. A gyülekező a panziónál 13.30-tól, a felvonulás tervezett kezdési időpontja 14.30-tól lenne! Visszafelé már nem kell kísérni minket, mivel a menyasszonyom díjugrató volt, ezért visszafelé lovakkal szeretnénk jönni, és azokat valószínűleg zavarnák a motorok ( Sajnos!)
Kérlek, jelezzétek, ha el tudnátok jönni!
Motoros Üdvözlettel:
Zs.-V. Zsanett, és N. Mikós

További infó, illetve részvételi szándék jelzése a frexio@gmail.com mailcímen!
Előre is köszönjük!
Agggggy isten az uraknak......... .....
Egyértelmű..mindenkinek a pénz a legkevesebb Én is úgy vagyok ezzel és más is..
látom te se gép előtt dolgozol amugy mindenkinek ingyen kéne minden ..... nekem is
Á dehogy...ígértek érte 60-at.. Annyira azért nem sűrgős..
elkkőttek már az aprókavicsok?
Most beszéltem a volt tulajjal,elkezdte szídni és köpködni az egész okmányirodát.. Mi is ebben a megoldásban maradtunk
eccerű irsz egy papirt , valamék haverod meg aláirja hogy ő a régi tulaj oszt bekaphassák a átírók...
egyébként tényleg mocskos egy ország
uuu vazze! lesz vele gondod, ha nem a kereskedés intézte az opcio törlést
A pofám leszakad
Veszek egy motort egy motorkereskedéstől akik aláírják a tulaj nevét a szerződésre,kezembe nyomják a banki papírt és az összes többi papíruszt.
Várok a biztosításra egy hetet mivel anélkűl nem tudom átíratni.
Ma elmennék átíratni erre az okmányirodában közlik velem,hogy kell az eredeti tulajtól kérnem egy meghatalmazást,hogy eljárhatok a nevében a hitel opciós jogának törlése miatt.
Hogy csináljam,hogy ideérjen a papír péntekig?Akkor jár le az átírásra adott 15 nap..Jaaa és persze fizessek 1800ft-ot,hogy töröljék az opciós jogot..
Mekkora egy lehúzó szar szemét ország ez..
Akkor érzik a gyertya csere is gondolom, szípen nézett ki az a láckerék... Mi pízt költöttél rá összvissz?
Nekem is péntek-szombaton van sulim, de nem minden héten. A csajszinak meg felvételi függő, hogy mi hogyan kell majd járnia. Ráérünk... addig lesz még idő átbeszélni...
Én is szerettem volna, de a szerelőm azt mondta, hogy nem szűr olyan jól mint a gyári. Nem egyet látott már aminek a belseje is tiszta gané volt...
Egy közös ismerősünkre emlékeztet..