Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja..Tegnap láttam egy ducatival veretett egy srác..elég faszányos hangja van dupla termignonival..
attól nem kell több....
jaja,mondjuk hétvégére mondanak egy kis lehűlést..Nem ártana már..Belőném max.28fokra a hőmérőt
jajaa.
de jön az eső....
remélem este esik aztán holnap jó idő lessssz
Nem sok semmi,ilyen időben még motorozni sincs kedvem..Baszott meleg van
Szeva Balu...
semmi ...elvagyok..menni kellene egy jót túrázni nem de..

.és veled?
Szeva Pista!
Mizu?
WOW, nagyon jól néz ki a környék!
Hány km-t kell számolni egy ilyen karikára?
Dejóóóó, hogy ma viszem haza a mocit, szerencsétlen kinn ázik a parkolóban...
Csak jég ne essen
Szevasztok. .urak.....
Cső..
Nekem nincs de a fiamnak van...intézem.........
Megdumálva.... pedig igen remek helyek vannak ottan pl
A debreceni bolt csak úgy van..Asszem nincs is hivatalosan megnyitva csak raktárról árulnak..Viszont így meg hogy lehet vásárolni valamit,hogy nem nézted meg,nem tapogattad körbe stb..
jah, és ma beszereztem a gépsashoz egy másik indítórelét, azt mondják senkit nem kerül el ez a betegsíg
néztem én is a tanktáskát tesvír, jo lenne egyet látni élőben...
meg is kérdeztem őket 26900, viszont a debreceni "boltot" nem találtam meg a Baross utcán azt mondták leküldik ha kell oda
1,59-re volt hirdetve és a jászberényi king road-tól hoztuk el.Debrecenben van elég sok motoros de sok közöttük a kávéházi motoros sajnos..Mondjuk én sem vagyok az a több száz kilómétereken át túrázós típus rövidebb,max 200 km-es túra belefér..Néztem a parillánál nagyon fasza táskák vannak 26 körűl tuono-ra..
Ez akkor tényleg jó vétel volt, biztos alkudtál keményen.
Az a gáz, hogy nagyon messze vagy, pedig szívesen megnézném.
Errefelé nem nagyon látok ilyen gépeket.
Sőt a pécsi motoros életet a debrecenihez hasonlítani sem lehet...
Az angoloknál találtam szóló dobokat mivvből is jópárat..Elég halk az akra legalábbis nekem.Az sv egrus dobja után meg főleg..
1,52-ba sikerűlt elhozni és szervízkönyv szerint 5700 km volt benne
Aham, az ülve tologatás (főleg hátra) nekem is necces, pedig 180 vagyok.
Lehet, hogy az újabb Tuono alacsonyabb? Akkor cserélek!
Mennyibe volt a gép és mennyit futott?
Köszönöm szépen..Igazából nem találtam kevés kilóméteres rsv-t elfogadható árban (nekem) illetve elég stöpszli vagyok és nem nagyon ért le a lábam az rsv-ről.Z kolléga motorjára ráűltem de épp csak a lábfejemet tudtam lerakni.Erről meg telitalppal leér
Szerintem nagyon nehéz a régi (szóló) gépekre szerezni.
Én is nehezen csíptem meg, azért nem láttál esetleg belőle.
Igazából Alex sem tudott semmi jó dobot régi RSV-hez...
De szerintem nem is láttál még senkinél ilyet szólóbna.

Amúgy gratula a géphez, nagyon szép.
Miért lett Tuono RSV helyett?
Én is gondolkodom egy ilyen cserén most.
Tényleg olyan halk a dupla gyári Akra?
73 eft +10eft a postaköltég A pofám leszakad,hogy mennyit rá nem raknak a kereskedők..Persze a két szép szemünkért nem hozhatják be de azért ez is tulzás..
Dangeres volt?igazából én nem is láttam mennyi lett volna a szóló dob..Létezik,hogy angliában csak párban adják?