Pont tegnap vertem Kakucson a Husaberggel de vmi versenyféleség volt, elég sokan is voltunk, meg a superlotyósok nagyoncsunyán aláztak mindenkit, nem lett volna okos kezdő pályázásnak.
Jövőszombaton viszont a Pancsi-ringre megyünk a Ducati speed week-re, ha van kedved hozzá, ott jó nagy hely van, lőheted neki
Az eredeti forgalmiban benne van a tulaj neve úgyhogy azt szerintem leveszik és kapok helyette szép újat alig 6 ezer pízér.. Hót ócsóság az átíratás..:
-eredetvizsga:17eft
-illeték:18eft
-
Leginkább gyerekek evickéltek ott pittel, de mikor megjelentünk egy tucat szupermotyesszal, kereket oldottak másfele.
A talaja olyan fődes-poros, én az első körben fejestugrottam bele , h lecsekkoljan ,mibűl van
A hát a szupermanki déj, a következő aug 22-én lesz gyere mindenképp, olyan pittbájkpálya van , h ha meglátod rámatyizol
Gyurászik papa(6xos bajnok) végig ott bandázott velünk, zsírság vót minden ,csak a végén a vihar lehúzta a rolót, aszt menekülni kellett
Hétfőn röfög mer van biztosítás rá csak attól parázok,hogy ha elviszem az okmányirodába akkor ott leveszik a forgalmit és akkor meg azért nem fogok vele menni.. Tényleg,hogy működik ez?
Jövőszombaton viszont a Pancsi-ringre megyünk a Ducati speed week-re, ha van kedved hozzá, ott jó nagy hely van, lőheted neki
-Új törzskönyv:6eft
-Új forgalmi:6eft
Biztosítás pedig egyedileg..
-eredetvizsga:17eft
-illeték:18eft
-
A talaja olyan fődes-poros, én az első körben fejestugrottam bele , h lecsekkoljan ,mibűl van
Gyurászik papa(6xos bajnok) végig ott bandázott velünk, zsírság vót minden ,csak a végén a vihar lehúzta a rolót, aszt menekülni kellett