Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jövőhéten már tudok vele menni,valamikor majd összefuthatunk..
Majd vissza térünk rá privátba...
csakmekkéne nízni mán azt a traktort nem egy nő az, hogy dugdosni kelljen
Pont tegnap vertem Kakucson a Husaberggel de vmi versenyféleség volt, elég sokan is voltunk, meg a superlotyósok nagyoncsunyán aláztak mindenkit, nem lett volna okos kezdő pályázásnak.
Jövőszombaton viszont a Pancsi-ringre megyünk a Ducati speed week-re, ha van kedved hozzá, ott jó nagy hely van, lőheted neki
nekünk jó az időponty
Lemarad pár kőcsíg..
-Új törzskönyv:6eft
-Új forgalmi:6eft
Biztosítás pedig egyedileg..
Az eredeti forgalmiban benne van a tulaj neve úgyhogy azt szerintem leveszik és kapok helyette szép újat alig 6 ezer pízér.. Hót ócsóság az átíratás..:
-eredetvizsga:17eft
-illeték:18eft
-
hééé Zééé!nem tervezel mostanában kakucsra?
kapsz egy igazolást,hogy átiratás alatt,oszt góóóó!
Mondjuk aug 7-8-9 Csontos..
Mákod..... kíváncsian várom a sztorit írd le e-mailbe
Én még olyat nem hallottam ,h elveszik a forgalmit, azér is ha átiratod azt inkább azért szokták ,ha baszol átiratni.
Jah, még az is lehet ,h tesz
Leginkább gyerekek evickéltek ott pittel, de mikor megjelentünk egy tucat szupermotyesszal, kereket oldottak másfele.
A talaja olyan fődes-poros, én az első körben fejestugrottam bele , h lecsekkoljan ,mibűl van
Akkor hátha tesz fel képeket
Na majd látjuk lehet,hogy itthon se leszünk akkor és voltak is pit-esek ja és fődes pálya
Jah, Koph fotografált ,Foxyt nem láttam, lehet nem is vót ott
A hát a szupermanki déj, a következő aug 22-én lesz gyere mindenképp, olyan pittbájkpálya van , h ha meglátod rámatyizol
Gyurászik papa(6xos bajnok) végig ott bandázott velünk, zsírság vót minden ,csak a végén a vihar lehúzta a rolót, aszt menekülni kellett
jaja..ha jó idő van akkor még szeptember is játszik Most már jók a szeptembereim nem úgy mint eddig
Há ja meg a szeptember
Hétfőn röfög mer van biztosítás rá csak attól parázok,hogy ha elviszem az okmányirodába akkor ott leveszik a forgalmit és akkor meg azért nem fogok vele menni.. Tényleg,hogy működik ez?