Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott lesz még az augusztus is koma..
Azt azt ahova mentünk volna mert ugye invitáltál volt Koph is megy Foxi is
Nemtom mit kérdeztél, én tegnam Kakucson törtem -zúztam a bergendivel, mint elefánt a porcelánbótba
Szegecs komááám... na mizu voltatok milyen volt lőttem a királyhágósról képeket
Háj! Röfög már a Tónyó
Egyet értek . mondjuuuk nem tudom mikor
Ahoj Zolibá
Morgen . Felriadtál hajnali féltízkor tezsvírem?
egy hétvégén megismételhetnénk ezt a dolgot Bükkszéken.Amikor mindenkinek jó
Bizony jó is volt az..jó kis leégés,hűsítő pantenol hab..ó mily jó is az... De a hely az tényleg jó volt,meg a társasági is..csak kevés volt a biztonsági szervezet.. de jók voltak a porgramok..
Még aztán hamar vége lett a risza party-nak na beújítottál valami jó kis.... .
Bizony jó volt... .
A fotó galériába megtekintheted magad
Há ja de jó buli volt
akkor tom ki volt mert mikor voltam a közlekedési hivatalnál akkor műszakiztattak egy tuonot a srácnak az volt az első motorja kemény
Szeva!
Sajnos nem,mert csak hétfőn lesz érvényes kötelező biztosításom..Akkor majd talán
hello láttam ma egy tuonot a Tesconál délelött 10 fele egy zöld sisiak plexije volt és piros pólóban volt Balu80 nem te voltál véletlenül?
nindzsak megveszik dobocsillagnak
No így néz ki 34000km után a gyári fogaskerekem ezt ki lett használva rendesen
Igen arról én is hallottam, hogy a K&N szűrők nagyon jók.Dehát nem tom.Na majd meglátjuk.Megpróbálok majd valamit bele szerezni.Ha meg nem jó akk hát nem.Jó nekem a gyári is.
Beszélünk privátba titkosan
Okés Léptem bótba.. Délután a főtéren meg folkfesztivál lesz ma és holnap is..cívis korzó..
jaja az vót...pfff... majd fel hílak
Jaja..legalább alkalmazkodik a vendégsereg a rendészhez..
SZOT volt...Olyan mint régen a SZOT üdülő..Szefósok Országos Találkozója
Na abbó biztos nem mááá vágtam... voltam lent este Csontosnál hát nem vót semmi a szefo-s buli