aki motorozik az tudja hogy vele jár a javitás ennyi és akkor jön vissza a pénz mikor motorozol és kikapcsolsz 1,2 órára mikor nem gondolsz semmire vagy maga a motorozás ezt nem lehet leirni na de mind1
Én is azthittem de Zoli felvilágosított,hogy 7500-nál szervíz van..Öhöm bódogtág.. Ha tudom nem vásárolok be egy pár cuccot de így alakúlt,max 7400-nál elrakom a motort és ha lesz pénzem megyek vele szervízbe..
Szeva E! Úgyis cserélik majd a kötelező szervíznél,tudtam egy vadiújat olcsón így gondoltam megveszem.Asszem a gyári papírszűrőt is tizenpárezer forint körűl vesztegetik..
Nem szólt még a srác akihez rendeltük(mondjuk nem is tudna mert lettországban van)de remélem hétfőn már szól,hogy mehetek érte.A tanktáska megérkezik csütörtökön viszont én nem leszek itthol úgyhogy csak vasárnap este tudok információval szolgálni a tantáskáról.
Az szép lesz ha nem lesz rá garancia..Mondjuk a szervízkönyv be van pecsételve mindenhol..Elvileg a net szerint foglalkoznak motorkerékpár javítással és alkatrész forgalmazással is.. A 7500-as szervíz mindent eldönt majd..
Na ja..mondjuk én nem vagyok biztos abban,hogy ebbe a motorba ennyi kilóméter van..Minden évben márciusban van benne pecsét..valami Sikám motorsport oktatási kft a szervízelő..
Olaszországban 30e kilóméter alatt 3* viszed el szervízbe a motort idehaza 30e alatt 4*...És miért?Hogy a szervíznek legyen munkája és ne haljanak éhen..Ez a gusztustalan..