Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jovanna akkor hijjál.
nem hát szótam vóna majd hónap de hílak majd
lookrobisoknak.
olyan progit keresek amivel beállithatom egy hétre előrre a kölkök gépét,hogy 22 órakor kapcsoljon ki
aki motorozik az tudja hogy vele jár a javitás ennyi és akkor jön vissza a pénz mikor motorozol és kikapcsolsz 1,2 órára mikor nem gondolsz semmire vagy maga a motorozás ezt nem lehet leirni na de mind1
nóbi .voltal faterék?
ezekre a k...a motorokra mindig csak kolteni kell. most 5, most 10, mosthuzdbele a faszom.
6200 most..Nem tom honnan varázsolok elő 30ropit szervízre..Asszem megtanulok varázsolni vagy nyomtatni..
pfffff oszt mennyi is van benne
Én is azthittem de Zoli felvilágosított,hogy 7500-nál szervíz van..Öhöm bódogtág.. Ha tudom nem vásárolok be egy pár cuccot de így alakúlt,max 7400-nál elrakom a motort és ha lesz pénzem megyek vele szervízbe..
Ahaaaaa értem már azt hittem az még odébb lesz mármint a szervized jaja biztos annyi körül van
Szeva E! Úgyis cserélik majd a kötelező szervíznél,tudtam egy vadiújat olcsón így gondoltam megveszem.Asszem a gyári papírszűrőt is tizenpárezer forint körűl vesztegetik..
Szeva E hát minek..E már szét ment vagy cserés ennyinél a levegőszűrőd
Nem szólt még a srác akihez rendeltük(mondjuk nem is tudna mert lettországban van)de remélem hétfőn már szól,hogy mehetek érte.A tanktáska megérkezik csütörtökön viszont én nem leszek itthol úgyhogy csak vasárnap este tudok információval szolgálni a tantáskáról.
van má kímíny? arra a tanktáskára én is kiváncsi vagyok, néztem én is, mert amit én szerettem volna a srácot nemtudom elérni
attól függ mi a probléjma?
Az szép lesz ha nem lesz rá garancia..Mondjuk a szervízkönyv be van pecsételve mindenhol..Elvileg a net szerint foglalkoznak motorkerékpár javítással és alkatrész forgalmazással is.. A 7500-as szervíz mindent eldönt majd..
nemvágom ,h kik azok, lehet arra akkor még gari sincs, ha nem márkaszervíz csinálta
Jóéjtet E
Na ja..mondjuk én nem vagyok biztos abban,hogy ebbe a motorba ennyi kilóméter van..Minden évben márciusban van benne pecsét..valami Sikám motorsport oktatási kft a szervízelő..
Én bennevolnék még a hatezerbe is, csak tennének bele minőségi cuccot.
Olaszországban 30e kilóméter alatt 3* viszed el szervízbe a motort idehaza 30e alatt 4*...És miért?Hogy a szervíznek legyen munkája és ne haljanak éhen..Ez a gusztustalan..
Nem a dígók a hülyék hanem a magyarok élelmesek..
Nemolyan hülyék azok, bár az a tízezezer km elgondolkodtató Még a retek dízelótómban is lecserélem elöbb , amivel 2-3 ezer fordulaton utazok.
Az olaszoknál agip 10w60 fullszintel 10e km a szervizperiódus, nállunk a castrollal 7500