Az frankó.. Mármint,hogy a gondok megoldódnak Nem sok semmi van velük,ritkán járnak fel ide.Hiába,a nyár azért többet enged meg ,minthogy állandóan a gép előtt üljünk.. Persze azért néha igyekszem benézni én is
Nem sok semmi egy hernyógörény majdnem elcsapott mert azt gondolta,hogy jobbra kanyarodáskor a szélső mellett a belső sáv is az övé..Persze telefonált a gyökér
Hello..
Én erre csak azt mondom, hogy nem kellene 19-évesen felűlni egy hatszázas supersport motorra..én 29-voltam amikor ezt meg mertem tenni!
És ezt sok embernek észben kellene tartani!
Én is húzom neki amikor lehet de nem akkor amikor űlnek a hátamnál és nem lakott terűleten ......
Várunk szeretettel minden kihívásokat szerető motorost!
Idén ismét megrendezzük a IV. Mersz Long Day Trophy-t, melyre szeretettel várunk viszont akár a régi, jól bevált csapattal, akár új felállásban, családoddal, barátaiddal!
Amit ígérünk; kellemes társaság, jó hangulatú motorozás az immár hagyományosan az ország adott területének legszebb részeit érintő útvonalon. Fifikás, ámde megoldható és reméljük vicces feladatsor – itiner. Értékes díjak az első három helyezett csapatnak, emléklap minden résztvevőnek. A túra befejezéseként pedig egy jó vacsora, zenés bulival egybekötve. A díjak az elvárásoknak megfelelően egyre nívósabbak és természetesen hasznosak, melyek a majdani győztesek számára hozzájárulnak a motoros élmény fokozásához.
Azért, hogy a döntését mindenkinek megkönnyítsük, itt vannak a legfrissebb információk:
A túrára 2 motorból álló csapatok nevezhetnek, akik utast természetesen hozhatnak magukkal.
A túra helyszíne: Észak-Kelet Magyarország
Táv: 250-300km aszfaltúton, magyar minőségben
Időpont: 2009. július 18. Start 08:00 órától, ütemezetten
Nevezési díj: csapatonként 9.000,- kemény magyar forint, mely tartalmazza a 2 csapattag, valamint 1 fő kísérő számára a túra közbeni minimum 1 hideg étkezését (szendvics, gyümölcs, üdítő) és a túra végén megejtendő vacsorát. Minden további kísérő számára a részvételi díj 2.500,- Ft
Igen de én itt visszakanyarodnék oda amit Pali mondott,illetve írt..Az azért segíti a kockázat csökkentését ha olyan úton "veretjük neki"ami a lehetőségekhez mérten biztosítva van.Pl:nincs betorkolló út,kereszteződés illetve szembejövő forgalom..Mindazonáltal én is tudom,hogy olyan mint kockázat nullára redukálása nem létezik.
gondatlanságból te is csaphatsz el bárkit semmi sem biztos veled is előfordulhat hogy te is el csapsz egy biciklit benne van a pakliba sok minden mással és akkor ez a családos mizéria sok családnak van ilyen gondja sajnálom is hogy van ilyen de Magyarországon élünk és egy csomó eset van amikor apa vagy anya meghal és az egyik szülőnek kell egyedül fel nevelnie a gyereket pl 2001-ben asszem az ir autós gázoló elütött egy babakocsit az anyjukkal bele is halt az anya meg ha már itt tartunk az se helyes hogy valakinek 17 éves kezdő B jogsira alátesznek egy Bömöst pl az a srác aki driftelt éjjel valamelyik belvárosba és megölte a hátul utazókat sok minden tehet tönkre egy családot sok tényező van nagyon sok aki ki merészkedik az utakra az számoljon hogy bármi megtörténhet akár gyalogos akár motoros akár autós ha minden ilyen baleset ennyire szerepet kapna az jó lenne csak nem kap üdv
Én nem írok negatív véleményt..Állj szembe azzal az apával aki egyedűl maradt a 3 gyerekével és mondd meg neki a tutit..Mondd meg neki,hogy nem kell lehurrogni a hülyegyerek fiát amiért hülyeséget csinált..Mert mindenki hibázik néha..Jaaa csak ez a kis hiba egy családot tett tönkre...Azt hiszem ehhez nem kell kommentárt fűznöm.Az meg,hogy a gyökér gyerek egy motort vezetett és nem egy x lóerős kocsit nem menti fel semmi alól.Mindannyian vezetünk..csak épp nem ölünk meg senkit..Sem szándékosan,sem gondatlanságból.
Ez az én véleményem:Balu80
Elteszem magam holnapra, kihasználom, hogy ágyon aludhatok, a héten még nem volt benne részem.
Hogy tud örűlni az ember apró dolgoknak is (csak előte el kell vonni) és mindjárt értékesebb
Már nagyon rég beszéltem velűk .. Sajnos gondjaim vannak, de mostmár megoldódni látszanak....
Ja ja ....
De csak óvatosan,
akinek van kedve na meg szaktudás a zsebében az mehet ahogy akar.. ...........
Mi a szitu Balu komám ?
Vasárnap megyünk a Mátrába motorozni akinek van kedve csatlakozhat....
de csak szolidan....!
Reggel 8-kor indulunk a Balmaz.. uti benzinkúttól.....
Én erre csak azt mondom, hogy nem kellene 19-évesen felűlni egy hatszázas supersport motorra..én 29-voltam amikor ezt meg mertem tenni!
És ezt sok embernek észben kellene tartani!
Én is húzom neki amikor lehet de nem akkor amikor űlnek a hátamnál és nem lakott terűleten ......
Csak ennyi
Idén ismét megrendezzük a IV. Mersz Long Day Trophy-t, melyre szeretettel várunk viszont akár a régi, jól bevált csapattal, akár új felállásban, családoddal, barátaiddal!
Amit ígérünk; kellemes társaság, jó hangulatú motorozás az immár hagyományosan az ország adott területének legszebb részeit érintő útvonalon. Fifikás, ámde megoldható és reméljük vicces feladatsor – itiner. Értékes díjak az első három helyezett csapatnak, emléklap minden résztvevőnek. A túra befejezéseként pedig egy jó vacsora, zenés bulival egybekötve. A díjak az elvárásoknak megfelelően egyre nívósabbak és természetesen hasznosak, melyek a majdani győztesek számára hozzájárulnak a motoros élmény fokozásához.
Azért, hogy a döntését mindenkinek megkönnyítsük, itt vannak a legfrissebb információk:
A túrára 2 motorból álló csapatok nevezhetnek, akik utast természetesen hozhatnak magukkal.
A túra helyszíne: Észak-Kelet Magyarország
Táv: 250-300km aszfaltúton, magyar minőségben
Időpont: 2009. július 18. Start 08:00 órától, ütemezetten
Indulás: BAZ megye, Rudabányácska, Smaragdvölgy kemping
Nevezési díj: csapatonként 9.000,- kemény magyar forint, mely tartalmazza a 2 csapattag, valamint 1 fő kísérő számára a túra közbeni minimum 1 hideg étkezését (szendvics, gyümölcs, üdítő) és a túra végén megejtendő vacsorát. Minden további kísérő számára a részvételi díj 2.500,- Ft
Szállásinfó, jelentkezés és egyéb információk:
www.mersz.hu
email
Letölthető jelentkezési lap
Ha vállalod a kihívást, ismét Mersz!
Ez az én véleményem:Balu80
Hogy tud örűlni az ember apró dolgoknak is (csak előte el kell vonni) és mindjárt értékesebb