Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad van csak ehez kellet egy bizonyos rutin, meg a fel ismerés, hogy a többség még mindíg nincs felkészülve a motorosokra.
Pedig azért már nem új dolog lenne ez a motorozás.
Kresz oktatáson ki kellene emelni szerintem, mint ahogy annak idején, hogy "a labda után jön a gyerek is"
Ha jön egy lámpa jó messze, akkor számolni kell rá, hogy az már ott is van
sziasztok ehez az egész dologhoz annyit fűznék hogy lehet valaki 30 évesen is hülye nem kell le hurrogni mindjárt fiut és az apját nem volt helyes tény és való de itt aki elmúlt 30 éves az könnyen beszélhet hogy 25 év alatt nuku mert őt ugysem fenyegeti ez de megnézném ha mondjuk most lennétek 17 évesek és alig várnátok hogy meg legyen a NAGY A mindjárt izgulnátok nem akarok senkit meg bántani és soha nem is célom attól mert r6-ja van egy 19 éves srác-nak nem baj mondom sok olyan 20 éves van akinek több sutni valója van és szerintem ti is mentetek már 200+ jóval és ha veletek történt volna ez képzeljétek bele magatokat vagy ha a fiatokkal történt volna ez 100 szónak is 1 a vége nem helyes amit a fiu csinált és már nem lehet vissza hozni az anyukát és sajnálom nagyon de amikor olyan onboardokat tesznek fel a hayabusásos emberek hogy igy 300 meg úgy meg gps-el bemérve 341 akkor az nem bűn kérdem én csak idő kérdése volt hogy történjenek ilyenek az már csak mellékes hogy épp egy 19 éves húzta a gázt ennyi lett volna a mondandóm ha valaki nem ért eggyet nyugottan irjon a negativ vélemény is vélemény és csak abból lehet tanulni
én pl. ha motorra ülök közúton ugy megyek,mintha senki nem látna!csak magamra számithatok,mert más nem fog rám figyelni!városon belül,fokozottan igaz ez!csak jólismert,kereszteződés nélküli,szembeforgalomtól mentes úton veszem lazábbra
ebben igazad van!mindenben van kockázat,abban is ha autóban ülsz,vagy vonaton,vagy gyalog közlekedsz!a cél,hogy minnél kisebbre csökkentsd a kockázatot !
Én is megúsztam (bár nem csak rajtam mult) 20 évesen vettem az f2-t Pécs mellett az első 2 km sors döntő volt! 1, 2, 3 már 190-nél volt, egy kicsit sok volt a simson után, de az angyalok velem voltak.
Utána Ebesig 110-zel poroszkáltam haza, és jobban jártam
Persze értem.de nagyon sok motoros van már,és sajnos el kell fogadni ,hogy vannak köztünk bolondok is.akik lehet,hogy pont a TE vagy az ÉN életemet is veszélyeztetik...mindenki hibázhat..sajnos ez igy van..
náld a pont!
Nem is erről van szó, mert ha nem így lenne, akkor elég lenne egy etkó is, csak nem mindegy, hogy húzod 3 kilóig pl. 60-70000km rutinnal vagy egy hónapos motoros multtal
25-26 éves koromban még biztos meghóttam volna,ha ilyen vas van alattam,mint most!hidd el azért mondom amit ugatok!abban az időben,az etz-vel is odakenődtem párszor,szerencse hogy csak huszonpár lóerő állt rendelkezésemre!
én addig agyaltam hogy lemondtam rólla!most fejeztem be egy pár elektronikát,fűtésvezérléshez,azelőtt meg egész nap hűtést teszteltünk,kivan a fej!
Fellelöség tudat.Jo ok.Amikor látsz egy fasza utat,ugyis odacibálod,mert akkor nem az fordul meg a fejedben,hogy baj lehet,nem is gondolsz rá.csak amikor megtörténik akkor fogod fel.Közülünk motorosok közül ki nem csinált még "felelötlen"dolgot?,Mindenki beleesik...mert kell az a bizonyos adrenalin vagy mi...Én is imádom húúúúúúúzzni,meg TI is.....vagy nem?
Azon agyalok, hogy menni kellene csapatni egyet, ki ne essek a rutinból
hát ez az amire irtad,ehhez fel kell nőni agyban,hogy az ember önmagának beismerje a gyenge pontját,és képezze azt
Bizony jól beszélsz, csak addig amíg szabályokkal akkarják korlátozni, adig nem sok jó sül ki belőle.
Az embernek saját magának kellene a képességeit, rutinját, tapasztalatait mérlegelnie, de ettől még mesze vagyunk.
na nem magasságra,mert akkor mi sem motoroznánk!igaz jana?felelősségtudat!van akinél még egész idősen sincs meg.én azért 100 ló fölött igen komoly alkalmassági tesztet készittetnék
Ezek a vasak már nem ETZ-k, ezekhez már fel kell nőni.
mindig mondtam,idiótáknak nem kell motor!25 év alatt,nuku A kat.
nem jól van ez így.
Sziasztok...

mi zu?
Szeva
1-nap alatt bármilyen JT-lánckerék itten van!
koszonom a tippet! delelott korbejartam a varost es szerencsem volt a nyil utcan levo motoros boltban. megrendeltem a lanckereket, szombatra igertek. azert felirom ezt a cimet is ;)
r6-tal (?) elgazolt egy 3 gyerekes anyukat: cikk
Szevasztok E!
Szerintem csak pénzel tudunk...