Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen,csak hogyan?
Sziasztok mindenki.....
KIcsit elvoltam de már itt vagyok újra. .......

Mi zu veletek?

Halottátok azt a 19.éves srácot mit csinállt?
Szerintem segiteni kellene az apán (3 gyerekkel )mert nem lesz neki kőnnyü ezek után!

Na mit szóltok?
Meg kellene szólitani a motoros társadalmat mert szerinten tudnánk segiteni ha akarunk, és vagyunk is egy páran!
parilla,baros u.
Köszi szépen!
sziasztok!

segitseget kerek toletek. jt markaju elso es hatso lanckereket szeretnek vasarolni. Debrecenben ki es hol forgalmaz/arul ilyet? google sajnos nem adott ertelmes talalatot :/

koszonom!
hali!
gondoltam , hogy te vagy brummogtam is egyet
Szeva!
A www.nagyvas.hu -n vagy asszem a motorparts forgalmazza.Oxford a táska neve egyébként..
Naki ma reggel a Mikepércsin nagyon néztél....:D
Én tekertem a bringával kifele a Limuzinhoz...:D:D
Jó a géped szép hangja van...;)
Várjuk a fejleményeket Zolikám,de ez nem hangzik túl jól....
Szevasz E! Tuti,hogy kell a cumó amit elrakattam,el ne add!
Sziasztok mikepércsi út környékén nem keres vki garázsbérletet, szívesen társulnék, ha van rá lehetőség
Helló
Balu melyik oldalon is volt az a motoros övtáska amit mutattál?
cs all. jun 18-21 rebels mc motoros találkozó Hajdúdorog Strand fürdőn . 3000ft / személy (ingyen strand,sör sátor stb) +motoros felvonulás + erotikus show (*.*)
jö reggelt mindenkinek!
ügy alakult a helyzet,hogy még mindíg itt vigyorgok a
kórházban.
a gipsz sajnos nem hozta meg a kívánt eredményt ezt mondták.
Holnap reggel műtenek.
Azért szurkoljatok!
Hali mindenkinek.
Jóóóóóóóóreggelt.
Gyerünk dógozóba!
Ugye mondtam, hogy mindjárt 3 óra
Aki korán kell az .................keveset alszik!
szega!
szebvasztok E!
Van egy 54-es méretű spidi bőrgatyám eladóba.Akit érdekel az jelezzen vissza.. Nekem sajnos nagy..
jóéjszakát
pihenést
Lépek lassan aludni, mert mindjárt 3 óra, oszt kezdődik a hajtás
Éreztem, hogy szedi a lábát!
én csak azt tudom,hogy ha rendesen megkap mindent,pályán is nagyon sokat birnak,utcán meg a 20%-át sem üti az ember,amit pályán kapnak,szóval birják!az enyém amugy is gyorsulásik tucatját nyerte,az előző gazdájával,tuning hengerfej meg egyebek,csak a vezérműtengelyt vette ki mikor átadta,szóval edzett a gép
egyébként meg vannak ezek csinálva rendesen.
cbr 600 f2-esselkijártam Németbe melózni, szombat este haza Tatabányára, vasárnap vissza, 1500 km, minden hétvégén. Autópálya végig 200km/h =10000 1/perc órákon keresztül, a kutnál, meg a határnál vettem el.
Meg se piszent, olajat cseréltem időben, és csinálta a gép gond nélkül.
de nagyon tudja a gép!
Szívesen, fordított helyzetben én is óvatos lettem volna tutira