segitseget kerek toletek. jt markaju elso es hatso lanckereket szeretnek vasarolni. Debrecenben ki es hol forgalmaz/arul ilyet? google sajnos nem adott ertelmes talalatot :/
cs all. jun 18-21 rebels mc motoros találkozó Hajdúdorog Strand fürdőn . 3000ft / személy (ingyen strand,sör sátor stb) +motoros felvonulás + erotikus show (*.*)
jö reggelt mindenkinek!
ügy alakult a helyzet,hogy még mindíg itt vigyorgok a
kórházban.
a gipsz sajnos nem hozta meg a kívánt eredményt ezt mondták.
Holnap reggel műtenek.
Azért szurkoljatok!
Hali mindenkinek.
én csak azt tudom,hogy ha rendesen megkap mindent,pályán is nagyon sokat birnak,utcán meg a 20%-át sem üti az ember,amit pályán kapnak,szóval birják!az enyém amugy is gyorsulásik tucatját nyerte,az előző gazdájával,tuning hengerfej meg egyebek,csak a vezérműtengelyt vette ki mikor átadta,szóval edzett a gép
egyébként meg vannak ezek csinálva rendesen.
cbr 600 f2-esselkijártam Németbe melózni, szombat este haza Tatabányára, vasárnap vissza, 1500 km, minden hétvégén. Autópálya végig 200km/h =10000 1/perc órákon keresztül, a kutnál, meg a határnál vettem el.
Meg se piszent, olajat cseréltem időben, és csinálta a gép gond nélkül.
KIcsit elvoltam de már itt vagyok újra. .......
Mi zu veletek?
Halottátok azt a 19.éves srácot mit csinállt?
Szerintem segiteni kellene az apán (3 gyerekkel )mert nem lesz neki kőnnyü ezek után!
Na mit szóltok?
Meg kellene szólitani a motoros társadalmat mert szerinten tudnánk segiteni ha akarunk, és vagyunk is egy páran!
segitseget kerek toletek. jt markaju elso es hatso lanckereket szeretnek vasarolni. Debrecenben ki es hol forgalmaz/arul ilyet? google sajnos nem adott ertelmes talalatot :/
koszonom!
gondoltam , hogy te vagy brummogtam is egyet
A www.nagyvas.hu -n vagy asszem a motorparts forgalmazza.Oxford a táska neve egyébként..
Én tekertem a bringával kifele a Limuzinhoz...:D:D
Jó a géped szép hangja van...;)
Balu melyik oldalon is volt az a motoros övtáska amit mutattál?
ügy alakult a helyzet,hogy még mindíg itt vigyorgok a
kórházban.
a gipsz sajnos nem hozta meg a kívánt eredményt ezt mondták.
Holnap reggel műtenek.
Azért szurkoljatok!
Hali mindenkinek.
Gyerünk dógozóba!
Ugye mondtam, hogy mindjárt 3 óra
Aki korán kell az .................keveset alszik!
Van egy 54-es méretű spidi bőrgatyám eladóba.Akit érdekel az jelezzen vissza.. Nekem sajnos nagy..
cbr 600 f2-esselkijártam Németbe melózni, szombat este haza Tatabányára, vasárnap vissza, 1500 km, minden hétvégén. Autópálya végig 200km/h =10000 1/perc órákon keresztül, a kutnál, meg a határnál vettem el.
Meg se piszent, olajat cseréltem időben, és csinálta a gép gond nélkül.