Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ideje bemutatkozni
Alex,jómultkor hívtalak,hogy kéne e-bayról repsol bűrdzseki,de csak ilyen műbőr szarokat találtam.... ha tudsz valami faszát,vagy ha véletlen beleakadnál egybe.... éjszakákon át nézegettem,de csak hong-kongi micsodák voltak fennt
Mily szép leszek ám..Melltartóba,rohamsisakba,behugyozva és persze húzva magam után a biciklit..Óóóó de büszke lesz rám az asszony..
Elhiszem! A rövid dobok általában különösen jól szoktak szólni..A két tesó meg különösen híres erről..
holnapra rakd oda a mocis kesznyűt.... meg a bukót... na meg akkor már a bűrruhát is
Kokrétan, brutális, igy ráadásul nagyon rövid a cucc, van aki azt mondja hogy ez mán tul sok, engem nem zavar mondjuk 1000 km turákra nem járok vele, Azért van üvöltsön rendesen...
Van Árokban is meg kerítéstövén is..nem sok bőr marad a kézen olyankor de hát na..árok partján hosszú a jegenyesor..
közlekedj az árokba,van már tapasztalatod nem?
Nagyon király.. Jól szól a két tesó?
Az lesz a kemény nem a faláb.. Mindenesetre holnap vigyáznunk kell a vonalainkra mert vinyiglivel megyünk és ott a 4 es mentén nem jó részeg biciklisnek lenni..
Köszönöm ! Némi modositással most lett kész a motor, elektronika csere, injektor sor csere, hétvégén karikázok egyet vele
akkor mi lesz szombat reggel E
az biztos.. A vodka az dógozna..hogy én milyen rosszul voltam ma reggel..A sok sör..
Szevaaa,nézz be máskor is
ehe,reggel meg bedobom a vodkásüveget a kocsiba,majd dógozik helyettem
Jóéjt,zsír az a cbr Alex!..Süti nagyon
na megyek elrakom magam holnapra...

Jó éjt!
Gyere ossz csapra verjük azt a vodkuszt..
éppenhogy.... már csak a kezünk jááár.... az se mindig jól.
minnyá ott vagyok.
Hejhó!
Már kókadozik a társaság..
Hijjj zsiványok még fent vagytok
Én vettem egy üveggel..Valami lengyel csoda..az asszonypajtival megiszogatjuk ha más nem csatlakozik..
,már a szagától is benyomok....
Pedig ez fasza..lehúzol belőle egy rundót elsűllyedsz miközben énekled a titanic betétdalát..