Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy cbr1000rr repsol...
Nem rossz,nem rossz de ha honda akkor már vtr 1000sp02
csörgess meg ha itt vagyol..
Nekem ez a zsánerem:

http://www.allbikes.com.au/pic...
az van..ac/dc,zorall,kgb,gnr stb.
MEgyek E!
csonti,mi van a loptoppal?
tankcsapka,bunyós pityu,nótár mari passzolnak,csak inni kék rá
Nekem E?
igen az dühitőt jó ötlet helyben venni,meee nagy!a sert,páályinkát viszem a hátizsákban
Béééélllaaaaaa...szerintem vegyél már egy pár üveg üdítőt(coca,pepsi,fanta)aztán beszámítjuk majd a lóvéba.. Milyen zenét vigyek E?
Én sem tervezek borzalmas állat módjára leittasodni..
Jól van na....nem hiszem el..
Megkövetlek benneteket, félrefogalmaztam, nincs a TOPBIKE - al semmi bajom.. tényleg kellett már egy ilyen portál, színvonalas.
Hibáztam, mert egy céget azonosítottam egy emberrel, aki képviseli.. de ebbe nem mennék bele.
a hp-val együtt már elig lesz!én non alcohol sert iszok,meee motorosan érkezek,meg szombat reggel melódia,és ha iszék,másnap szédülék nem dógozék,piizt nem keresék,tankolni nem tudék ,motor nem indulék
Én is viszek egy kis minőségi vodkát de ennyi embernek kevés lesz szerintem
most intéztem néktek egy kevéske fincsi hp-t hónap viszem!
E ha más nem egy dugi-t megér nem? Vagy egy digi-t
holnap lehet nincs meló,bevezették a 4 napos munkahetet! ha nem találok semmit,tudunk időben indulni
E híjjad Szabinát főzni E..Írt az előbb iwiw-en oszt mondotta,hogy állítólag csak megvárta a volt pasi aztán hazasétáltak.. dugi...
Nem lehet tudni de Béla összelöki majd az árát aztán felteszi ide a fórumra..
állandó vendéget kaptunk,......
na nem a főzőcske árára mondtam,hanem a playboy-ra tényleg mennyi az annyi?
E Nem jön a playboy tv?Vagy miért van válság?
gyerekek válság van
Okkersárgaföldigiliszta Milyen muzikalitást vigyek?Romlott Karcsi?Bunyós Pétyu? Majd lökd szét mennyi lóvé lesz a dolog koponyánként..