A dobot Bátki Sanyi készítette aki Egrus néven csinálgat dobokat..Nagyon fain hangja van és 4-3-ból visszapakolva elég faszákat durrog vissza...Ha érdekel megadom a számát..
Hali!
Balu a sorty oval dobot honnan vedted ha szabad kérdeznem és mennyiért? Nemrég láttalak, hallotalak és nagyon tetszik a hangja! Kellene már az enyémre egy normális dob!
Választ előre is köszönöm!
Hello minden motoros barátomnak aki szokott B.A.Z megyében járni miskolctól 25km er re !vagy csak akarna egy jó motoros talira eljönni az megteheti Május 23-24. én Vadnán a tónál! a belépés ingyenes sok koncert és pia vár benneteket ! remélem aki teheti el jön! köszönöm! üdv :Barcikai aszfalt betyárok nevében is ! Vadnapark Rockfesztivál és motoros találkozó 2009.május 23-24.én
Hello minden motoros barátomnak aki szokott B.A.Z megyében járni vagy csak akarna egy jó motoros talira eljönni az megteheti Május 23-24. én Vadnán a tónál! a belépés ingyenes sok koncert és pia vár benneteket ! remélem aki teheti el jön! köszönöm! üdv :Barcikai aszfalt betyárok nevében is ! Vadnapark Rockfesztivál és motoros találkozó 2009.május 23-24.én
Jó gyorsan hazaértél?
A dobot Bátki Sanyi készítette aki Egrus néven csinálgat dobokat..Nagyon fain hangja van és 4-3-ból visszapakolva elég faszákat durrog vissza...Ha érdekel megadom a számát..
Balu a sorty oval dobot honnan vedted ha szabad kérdeznem és mennyiért? Nemrég láttalak, hallotalak és nagyon tetszik a hangja! Kellene már az enyémre egy normális dob!
Választ előre is köszönöm!
Ár: 90000Ft/ 5 darab
Csonti egy Árpád sávos táblát is vitt magával?
Láttam az elején a cbr mögött!
http://www.sportmotor.hu/motor...