Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyenkor aludni kellene már E...
Mi van? futottál hazáig?
Jó gyorsan hazaértél?
Szia Spityu!

A dobot Bátki Sanyi készítette aki Egrus néven csinálgat dobokat..Nagyon fain hangja van és 4-3-ból visszapakolva elég faszákat durrog vissza...Ha érdekel megadom a számát..
Hali!
Balu a sorty oval dobot honnan vedted ha szabad kérdeznem és mennyiért? Nemrég láttalak, hallotalak és nagyon tetszik a hangja! Kellene már az enyémre egy normális dob!
Választ előre is köszönöm!
Hol vagytok.... ......?
Eladó 5 darab Bridgestone Dueler gumi, Nissan, Mazda, Pajero típusú kistelepjárókhoz. A Bolti ár: 29000Ft/db. 4 darab acélfelni ajándék hozzá! Sűrgősen eladó!

Ár: 90000Ft/ 5 darab
Nagyon fain................
Hello minden motoros barátomnak aki szokott B.A.Z megyében járni miskolctól 25km er re !vagy csak akarna egy jó motoros talira eljönni az megteheti Május 23-24. én Vadnán a tónál! a belépés ingyenes sok koncert és pia vár benneteket ! remélem aki teheti el jön! köszönöm! üdv :Barcikai aszfalt betyárok nevében is ! Vadnapark Rockfesztivál és motoros találkozó 2009.május 23-24.én
Rendesen állat! Nagyon kafa!
Csonti egy Árpád sávos táblát is vitt magával?
Láttam az elején a cbr mögött!
Hello minden motoros barátomnak aki szokott B.A.Z megyében járni vagy csak akarna egy jó motoros talira eljönni az megteheti Május 23-24. én Vadnán a tónál! a belépés ingyenes sok koncert és pia vár benneteket ! remélem aki teheti el jön! köszönöm! üdv :Barcikai aszfalt betyárok nevében is ! Vadnapark Rockfesztivál és motoros találkozó 2009.május 23-24.én
oldtimer ez nem k9 gixxer
Nem mindenkiről tudtam képet felrakni de a főzőcskéből is csinálok egy videót és abban reményeim szerint mindenki benne lesz..
Le van lassúlva a sportmotor kolléga kicsit Mindjárt öntök egy redbullt a billenytűzetbe,hogy felpörögjön
azismúkodjkocsog net!
Feltöltöttem de idő kell neki mire megjelenik majd a videjók között..
hová?
E mondtam,hogy fél 7 körűlre vagyok ott..E
felraktam a videjót e..
E mondottam Én E..én egyetemes főzési tudományok doktora
Kisztri üzeni hugy elég 4,5 kg hús
E múkodj hülya kocsog
mondjad néki :muukodj!
Néha időből több van az tény..