Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok E!
Szasztok..... Norbert? vagy?
..cakát mindenkinek.
tente tente
minden ok,ha ok!
Szegecs én is mondtam
ok! várom a hivást
Szevasztok E! mondtam a zasszonynak mizu....
Lehet,hogy tartanak egy próbafőzést?
Holnap csak meg kell melegíteni!
szerintem jóól érzik magukat v
Csontiék vajon még mindíg székeket lopnak?
Sejtem miért kell este menni a székekért!
Megköszönném ha megadnád a számát! Azt szabad tudni a tiedre mennyi volt?
rendben!
Akkor erről hívlak holnap 4 után,hogy hol
találkozunk!
megvan mentve!
ok
Mindjárt dobok rád egy sms-t!
fél ötig dogoznak a jányok,ehhez igazodunk
Akkor holnap 16h után felhívlak!
Aztán megyek utánatok motorral.
Ok.?
Utolsó hozzászólás ebben a témában.

Én soha nem becsméreltem nyilvánosan a HBMK-t, ti milyen alapon teszitek ezt velem?
Ez ismételten csak az alapvető tudásbeli hiányosságokból adódott,mint az eddigi szervezéseknél elkövetett Fatális hibák, amelynek szerencsére nem lettek jogi következményei. Az efféle hiányosságok miatt tiltotta meg a cégem az együttműködést, amiben egyébként mi adtunk volna X értékű reklámot X helyen ajándékba, az X (5 számjegyű összeg), amire ezek után azt kaptam, hogy nekik ez miért is jó? Kérdezem én, miért is?! Igazatok van! Ha valaki segíteni akar, de miattatok nem jön össze azt jó gyorsan el kell kezdeni becsmérelni. Gratulálni tudok hozzá csak! ezzel a hozzáállással garantáltan nem lesz hosszú életű ez a nagyon jó kezdeményezés amit egyébként csináltok. Akinek meg nem tetszik az ne nézze az oldalt. Elnézést, hogy ilyennel terheljük itt a fórumot, és nevetséges, hogy ilyenekről kell itt veszekedni.

Sziasztok!

Gabi
tel voda 5166908
erzsébet u
Holnap 3-ig dolgozom és olyan 5 körül indulnék én is.
Honnan indultok?
szeva,válltozott a program,összefutottam norbiékkal,és megbesziltük hogy kocsival mék,mert viszem a jányokat utánnuk!ők 4 körül indulnak,én öt körül utánnuk.ha gondolod megbeszélhetünk egy találkapontot igy is