Egy kiegyenlítő tartály kellene mert sikeresen kilyukasztottam ma E Alacsony az a szar és felakadt egy járdaszegélybe
MOndtam is magamba ügyes vagy Geri F@x ki van E
Téged is és Esztert is szivesen látunk itt és bárki mást..Ez a MI fórumunk ahogy BÉLA cimbi mondta és nem egy pár emberé.Gyere Te is fórumozni bármikor amikor van kedved.
Eff..hova kerültem!
1. Nem állt szándékomban lejáratni a Te Gabidat, megteszed te !
2. Amiről nem tudsz, arról ne beszélj, főképp ne ilyen ordenáré stílusban- én nem személyeskedtem- pontosan azért, mert nem szokásom fórumon anyázni, nem ide tartozik.
3. Sciennet? Valóban Sciennetes étterembe mentünk, DE nem fogadtuk el a jutalékot- lemondtunk róla, ezt természetesen be is tudom bizonyítani- de ha elfogadtuk volna, még akkor sem nyertünk volna, csupán 6300 Ft-ot, és akkor sem lenne szégyellnivalónk, nem értem, ezt miért hányod a szememre és miért gondolod, hogy ezzel hülyének néznénk bárkit is.
4. A szervezés ennél jóval több munkával és befektetéssel jár, nekünk megérte, mert jól sikerült , és jól éreztük magunkat, és rengeteg olyan barátra szert tettünk, akikkel egyébként nem hozott volna össze az élet.
5. Ha olyan lennék, mint te, részletesen ecsetelném, mi miatt jött ki az a szerencsétlen mondat belőlem, én nem fogok vádaskodni, sem lejárató hadműveletbe kezdeni, erre kérnélek Téged is, én ezzel lezártam a fórumozást itt, tudod hol találsz, nincs értelme elrontani ezt a fórumot, nem ezért hozták létre.
Kedves mindenki, Örülök, h megismertelek benneteket
Nem gond,nyugodtan fórumozhattok én és mások is csak örülnek neki..De az olyan egymás elleni sérelmeiteket ne itt beszéljétek meg mert az ránk nem nagyon tartozik.
Amúgy hozott Isten mindenkit aki idetéved
Okés bocsi, igazad van... Én amúgy is csak betolakodó vagyok itt
De ha már a hölgy le tudta fikázni a páromat (aki segíteni próbált a férjének) akkor el szerettem volna mondani én a véleményem a lehúzásukról!
Ami egyébként lehet, hogy titeket is érint, ha részt vesztek a HBMK-s gurulásokon!
Még egyszer bocs! El is húztam, hogy ne idegesítsem fel magam az ilyen okoskákon :D
Nem akarok senkit megbántani,akit illet az úgyis tudni fogja miről beszélek..Szerintem az olyan dolgokat amik nem a fórumra illetve azok lakóira tartoznak ne itt beszéljétek meg..
De nekem tényleg az a legkirályabb, mert csak arról ér le a lábam, ahogy a mellékelt ábra is mutatja
Amikor a gázt kellett húzni, nem volt gond... Nem úgy mint amikor meg kellett vele fordulnom :S Az már érdekesebb volt :D
Már csak azt nem értem, hogy ha Gabival van bajod, akkor
1. miért nem mondod a szemébe, ahelyett, hogy bukózol?
2. miért egy fórumon kell fikázni, ahol az emberek nem is tudják, hogy miről beszélsz... és sztem nem is érdekli őket!
Nem akarok belemenni a fikázásba, de nyugi megvan a véleményem, arról is, hogy ti beszeditek a pénzt az emberektől a gurulások alkalmával a kajára, közben meg ti szépen visszakapjátok a SCIENNET jutalékotokat... Vajon miért mindig termékpartnerhez szerveztek mindent?
Lehet, hogy hülyének nézitek az embereket, de nem mindenki az!
nekem a vtr1000f volt az első amit venni akartam,csak eltünt a törzskönyve,és sokat kellett volna várni rá!mai napig nagyon tetszik,még ha nem is a legmodernebb konstrukció!
Apapali holnap mikor indulsz főzőcskézni?