Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja meg playboy tv
Nem a zsánered?
És mi a zsánered a sárga GSXF?
Minél több oldalról szerzel infót, annál jobb neked..
privatspice
Okés akkor 11 óra után van dugi is..
digi-dugi?
lamborghini vs.dukiE.... a nagy lamborgini gallardo-t veri a 999-es duki..
BÉÉÉLLLAAA nem kell nektek kintre egy paralala antenna meg egy fej?Mi leszedtük mert úgy sem használjuk..
Menőmanók...
ööö, igaz, lehet, hogy jobb ha nem bízom másra a tanulást. Elcsúnyítaná az indexem, aztán leshetnék, hogy mik ezek az 1-esek?
Sziasztok!
Előre közlöm, hogy nem vitát szeretnék szítani vagy ilyesmi! Távol áll tőlem! De azért a véleményem csak leírom, ha már itt vagyok
anubisz! Ha nem a zsánered, nem kell nézni! Ez az oldal, amúgy is főként MOTOROSOKNAK készül
Gabi csak azért tette be a cikket, mert gondolta érdekelheti a srácokat, hogy 2debreceni és egy 1szoboszlói srác, mit alakít egy nemzetközi 72körös (!) 3pilótás versenyen! Ami azért valljuk be, nem semmi :)

Széles utat Srácok! Láttam ti állandóan buliztok :D

Stokeraly megyek helyett dolgozni, ha végignyomod helyettem a vizsgaidőszakot, úgy hogy 4 fölött legyen az átlagom!
akkor te nem voltál ott, tehát nem is tudhatod, hogy ott voltál-e
Azt hiszem egészen biztos vagyok abban,hogy nem voltam... Akartam menni de lekéstem a többieket egy állítólagos betonozás miatt.. Azóta is kapom..
Bizti?
Hát pedi annyira az rémlik, h később jöttél, de ott voltál..na mindegy.
Milyen szalókra tetszik gondolni? Ha Abádszalókra akkor azon nem voltam..
Jééé, most esett le, hát veled találkoztam már Szalókon!
Hölgyek,urak felraktam ismét a videjót...Igyekeztem kijavítani a hibákat..Bocs Gabi,hogy kimaradt a rizla Nem szándékos volt,én voltam bambafütyi... Akit érdekel és megadja a mailcímét szivesen elküldöm a vidit.
Van egy moci vagy egy sisak! válasz nyugodtan!
Na mentem melózni!
Csőőő
E!
Gondolom! Ha most valaki elmegy helyettem dolgozni akkor megyek!
De sajna ez nem fog megtörténni
780km, ha most elindulsz hajnalban itt vagy Én nyomtam Rijekát a gixxerrel egy nap alatt. Élmény volt
Igen...a reklámot szeretem már ha a szalonnát nem is...
Jó nektek megyek mindjárt én is!
Jó is lenne
Ez már a Rijekai pálya Stokeraly
Ez a másik kedvencem:

http://www.youtube.com/watch?v...

befej
eztem...