Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

láttam ma egy világoskék szépen átépitett régi gsxr-t a füredi úton,ismeri valaki?kibaszott jól nézett ki,megvizslatnám közelebbről
kidőlt a népség?
Asszonypajtizok Bélám...meg amúgy sem nagyon van gempa benzinre..Van egy kis lóvém abból kell kihúznom..Azér jó gurulást neked..
versenyek? haha vicces, idén szerintem nem leszünk pálya közelbe
nem vesztem el,csak megültettem a tőőtöttkáposznyát
Tudod: "AZ IGAZSÁG ODAÁT VAN"
de általában nem ott ahol kéne!
ja és a csávó szembe lakik velünk, azóta is kocsival jár kocsmázni, is akkor is vezetett amikor elvileg be volt vonva a jogsija...
Vagy BMW vagy AUDI vagy mi van izéééé na ezt csak csonti
érti de az meg elment megetetni a fenyőfákat vagy valami!E!
Niki vok:
legidősebb bátyámnak volt pár éve egy motoros balesete: az autós ittas volt, záró vonalon fordult elé bátyámnak... még az se volt a rendőrség szemében tiszta ügy... akkor itt mennyi mindenbe bele fognak kötni hiába az autós volt a fasz
Az a lényeg!
Az audist majd ráér megkeresni!
elég komolynak tűnt, de szerencsére a mentősök azt mondták h nem olyan komoly...
A motorosnak mi baja lett?
a legszebb az egészben, hogy az audis annyit mondott: "hát én csak annyit láttam h oldalról nekem jön "
Hé szerintem apapali vót mert nagyon csendbe van!
(sumákol)
He há gondolom azért ment 800-al mert már hót sárga vót a lámpa de még át akart érni,mikor meg beveresedett lökött még egy kis gázt osyt nesze!
a másik : a motort április 14-én helyezték forgalomba! tehát még egy hónapos sem volt
igen! a lényeg h a srácnak zöld volt elindult szépen lassan ekkor balról jött az audi és belecsapódott hátulról a motoros...
a motoros rázta a fejét és nem nézett ki balra e-miatt
Oszt akkor most fingott valaki?
a bmw jobbra ment a lámpánál, a motoros egyenesen! csak mikor elindultak ráhúzott a motorosra! érted?
nos.. a szabadság telep irányából jöttünk fel a hídra teljesen normális tempóban, a faraktár utcánál. A felüljáró előtt pirosat kaptunk, mellénk jött egy bmw-s, arcoskodott a seggünkben jött én kicsit előrrébb mentem .. továbbra is normálisan 60 al jöttünk mikor pirosat kaptunk a faraktár és hajnal utcák kereszteződésében. Ő ment volna tovább a kossuth utca irányába én pedig a balra kanyarodó sávban voltam elsőként a nagyállomás irányába akartam menni. Zöldet kapott kb 2 másodperce lehetett zöld mikor ELINDULT! ekkor a bmws ráhúzott rázta a fejét a srác ( a motoros) nem nézett balra ahonnan az audi kb 100 km/h-s sebességgel jött! mikor arra nézett már késő volt , ekkor olyan 45 50 el mehetett a kawás. Nagy csattanás, és kész volt a baj
A faraktár utcai balesetről beszélek
ki volt a hunyó?
az érettségi miatt mostanában nem nagyon mentünk, de ami késik...
jól van.. persze motorozunk sokat igen cbr-e van!