Niki vok:
legidősebb bátyámnak volt pár éve egy motoros balesete: az autós ittas volt, záró vonalon fordult elé bátyámnak... még az se volt a rendőrség szemében tiszta ügy... akkor itt mennyi mindenbe bele fognak kötni hiába az autós volt a fasz
nos.. a szabadság telep irányából jöttünk fel a hídra teljesen normális tempóban, a faraktár utcánál. A felüljáró előtt pirosat kaptunk, mellénk jött egy bmw-s, arcoskodott a seggünkben jött én kicsit előrrébb mentem .. továbbra is normálisan 60 al jöttünk mikor pirosat kaptunk a faraktár és hajnal utcák kereszteződésében. Ő ment volna tovább a kossuth utca irányába én pedig a balra kanyarodó sávban voltam elsőként a nagyállomás irányába akartam menni. Zöldet kapott kb 2 másodperce lehetett zöld mikor ELINDULT! ekkor a bmws ráhúzott rázta a fejét a srác ( a motoros) nem nézett balra ahonnan az audi kb 100 km/h-s sebességgel jött! mikor arra nézett már késő volt , ekkor olyan 45 50 el mehetett a kawás. Nagy csattanás, és kész volt a baj
de általában nem ott ahol kéne!
érti de az meg elment megetetni a fenyőfákat vagy valami!E!
legidősebb bátyámnak volt pár éve egy motoros balesete: az autós ittas volt, záró vonalon fordult elé bátyámnak... még az se volt a rendőrség szemében tiszta ügy... akkor itt mennyi mindenbe bele fognak kötni hiába az autós volt a fasz
Az audist majd ráér megkeresni!
(sumákol)