Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen díjat vettél át?
Megint valamilyen kategóriában bajnok lettél?
Mert én el tudom képzelni azt is,ne érts félre!
Én meg erre gondoltam

Csak a berg
á csak a díjátadóra mentem, bezabáltam mint az ökör azután meg a jányomnál hupákoltam, mikor meguntuk meg hazajöttem. a víz lever külömben pesten járkálni, ha az életbe többet nem megyek, akkor se fog hiányozni
Te olyan nagyvárosba is eljutól?
Én azt sem tudom,hogy melyik évben voltam arra.
Ja feltöltöttem, hogy kicsit terrorizáljam a népet vizuálisan. Köszi.
Nem vótam, judapesten kóbászoltam.
A hétvégén voltál valahol csapatni?
Ez egyébként évjáratban sem stimmel. Az idomszett szerint 03-04es. 05-ben fcr karbival jöttek ki, azzal könnyen indul-nem torpan( kivéve ha víz kerül az úszóházba), az ha folyatja a blokk picit az olajat a szelepdekninél az normál egy bergen, a telószimering folyás sem veszélyes nagy kőtcsíg
Hali

Erről a Mociról mesél Gabi!
Már leszedte a szöveget :S

http://www.kepesmotor.hu/husab...
sztem az egész gopró egy 20asnál nem ér többet, ezér a dekatlonost venném, mert akit csak tudok, mindenki r3ban veszi fel a kípet
Láttam aszt a 2 képet Durva ÁÁá, Jobbulást!
A dechatlonos nagyon jó árban van és elég is bőven!
Én azt venném!
Köszönöm.
Jobbulást
Az enyém bírja a hátizsákot,bár annak még nem motoros az objektíve
Szeptember 25.-én itthon a városban egy az út szélén parkoló kisteherautó meg akart fordulni, de nem vett észre hogy arra megyek így hát kifordult elém. "Menekültem" balra de a kormányom jobb oldala és a jobb lábszáram telibegyűrte a bal elejét.
hát csalódni nem fogok benne szerintem se, csak kérdés mennyire birja az endurózást, majd veszek hozzá táskát, ebayen van hozzá 5 dollárért postával
Nekem egy S5600 van már évek óta és én nagyon szeretem.Azon még 10X a zoom de az is olyat közelít,hogy beszartam
A megbízhatóságáról annyit,hogy egy részeg este után nyaraláskor kint hagytam a teraszon ,egész éjszaka esett.Semmi baja
Sanyo eneloop akkukkal használom,több száz képet bír!
Ha elég lenne a 960-as akkor decatlonba most jó árban van:
http://www.decathlon.co.hu/HU/...
Csabi, én meg egy ilyenre fenem a fogam: link
Köszi a nevében is.
10,11,5e
széépek mi pénzek voltak?
szkráccs elmesélnéd mitörtént veled?
az idomjai nagyon szépek is voltak, csakhát a blokból vagy 3 helyen folyt az olaj, meg a telókból is, gázadásra fulladt a motor, vmi nagyon nem vok vele oké