á csak a díjátadóra mentem, bezabáltam mint az ökör azután meg a jányomnál hupákoltam, mikor meguntuk meg hazajöttem. a víz lever külömben pesten járkálni, ha az életbe többet nem megyek, akkor se fog hiányozni
Ez egyébként évjáratban sem stimmel. Az idomszett szerint 03-04es. 05-ben fcr karbival jöttek ki, azzal könnyen indul-nem torpan( kivéve ha víz kerül az úszóházba), az ha folyatja a blokk picit az olajat a szelepdekninél az normál egy bergen, a telószimering folyás sem veszélyes nagy kőtcsíg
Szeptember 25.-én itthon a városban egy az út szélén parkoló kisteherautó meg akart fordulni, de nem vett észre hogy arra megyek így hát kifordult elém. "Menekültem" balra de a kormányom jobb oldala és a jobb lábszáram telibegyűrte a bal elejét.
Nekem egy S5600 van már évek óta és én nagyon szeretem.Azon még 10X a zoom de az is olyat közelít,hogy beszartam
A megbízhatóságáról annyit,hogy egy részeg este után nyaraláskor kint hagytam a teraszon ,egész éjszaka esett.Semmi baja
Sanyo eneloop akkukkal használom,több száz képet bír!
az idomjai nagyon szépek is voltak, csakhát a blokból vagy 3 helyen folyt az olaj, meg a telókból is, gázadásra fulladt a motor, vmi nagyon nem vok vele oké
Megint valamilyen kategóriában bajnok lettél?
Mert én el tudom képzelni azt is,ne érts félre!