Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naezjovolt... joccakat
ha megérted a lényegét nem bonyolult dolog amúgy annyira
jaj te fiú milyen dimenzióba magyarázol nekem? indikátorok meg 30.000 vagy 300.000 szalacsi
amúgy az anyósokkal mindig cska a baj van
jaa...az tévedésből jött ide... mondjuk mind1....vóót' olyan is..nem tagadom..jót röhögök mindig rajta
Aza csajnal alvos... amugymeg telorol nyomom nem egyszeru.. parom anyukajanak bekellett tolteni bariköztöt lapitopin
haverom az elmagyarázást a program és az indikátorok feltelepítését 30 ezeré' vállalja asszem..akikkel a fekpadért voltunk..ők a nagy tőzsdések nekem is onnan van az ütlet is meg a drága jóó program is
Az fantasztik, rengeteg emlek fûz oda.... de ezer eve nem jartam arra... ha hazajutok csak elkéne mennem...
nesze neked már kerestem 20.000ft-ot Jacek bácsinál :) oszt még el se kezdtem
suleségeket? azmiaz? meg milyen reggeli sztorim?
nem igazán. nem veszel eurót..a meglévő dollárod (ugyanis dollárt raksz be egy usánká szmlára) euróhoz viszonyított árfolyamán játszol, csak a különbséggel..amúgy van program amivel pofon egyszerű..najóó azért nem annyira...de elmagyarázom szívesen egyszer ah szakítunk rá időt, 1-2 hónap gyakorlás a demó számlán(játékpénzzel) és aztán lehet élesbe nyomni... ha rédekel megbeszélhetjük... mivel haver vagy, még a 20 ezer ft-os indikátorokat is oda adom ingyé' ha ki akarod próbálni
Ugy latom ma csak sulesegeket irsz a reggeli storyd is qva nagy volt
olvasgatok itt,de mint minden más,ez is nagy szaktudást igényel
végülis az lenne a lényege hogy olcsón megveszed az eurót vagy dolcsit,és mikor drága eladod?
ha tényleg bejön, akkor majd aját tapasztalatból tudom ajánlani mindenkinek és segítek szívesen, ha meg nem akkor tanult mindenki ez én káromon mármint enm úúgy a káromon
ha bejön a buli,majd rámírsz,és én is kezdek magammal valamit!
még az vagyok!
az más..mi devizába nyomjuk nem értékpapírokban...értékpapírban csak tízmilliós nagyságrendekben éri meg csinálni, és akkor is veszélyes nagyon.. mi az USD-EUR árfolyamkülönbségen lovagolunk, ez teljesen más...haveromék 2 hónapja 1 misit raktak be, a héten érik el a kétmilliót, napi 50 ezer kereset másik haverom 1 hónapja rakott be 500 ezret, első héten elbaszta, elbukott 170-et, most majdnem 1 millió forintnál jár, peidg még bukott is, mert túl merész volt..ha van egy kis kezdőtőke, emg egy ksi tudás, meg van időd, akkor meg lehet belőle gazdagodni
Temegacsádivagy?
Igy ma maskepp hangzik itt gondolkoztam magamba ha te 1oo forintbol meggazdagszol en komolyan mondom beléd invesztálok 1o fontot
father főnöke 20 miskát rakott tőzsdébe... és pont lement az értékpapír ára,bukta lett neki
aztán még tudok egy esetet,ami itt acsádon volt , a benzinkutas és egy vállalkozó csávó bukott bele egy xxx összeget,nem tudom,pedig ügyvéd a csávó,nem valami bamba ember...
jót még nem nagyon hallottam
500 dollár a minimum amivel lehet kezdeni...az a mostani árfolyammal olyan 130 ezer..szal ennyit rakok be számlára és adjad nekii
100 ezret akartam írni..megbocsáss
Nehari Jacekom de ez a 1oo forintos alaptõke....
De viccet felretêve penzbol lehet penzt csinazni es valahol el kell kezdeni...
Jut eszembe: nyitnak egyaltalan bszamlat ekkora ôsszeggel?!?!
áánem-a...érteni kell hozzá(már egyre több- és több ismeretem van, és ezekkel már simán elboldogulok faszán), na meg van 4-5 emberrel személyes tapasztalatom, hogy bejön a dolog, ha okosan csinálod, és nem vagy telhetetlen de egyszer egy sör mellett majd mesélek, ha meghallod a pozitív részét, egyből érdekelni fog téged is...MINDENINÉL ÍGY VAN... a negatív rész az más tészta, de ha okosan csinálod akkor az elenyésző de semmji nem 100%-os...ezért csinálom egyenlőre csak 100 Ft alaptőkével..ha ezt elbukom (de 100, hogy nem fogom) ez akkor sem vág földhöz
anyádék feje felől eltőzsdézed a lóvét te csávó!