a vizsgadíj mindenhol ugyanannyi ha jól tudom
Mi a Mikepércsin a Limuzin Suzuki-nál szoktunk vizsgáztatni gyors és korrekt
Van ismerős ha kell segítség szólj
A két sz@rrágó az előbb még Kismacsnál forgatott a közismert homokszinü transzpiból , szembementem nekik lájtos kilóötvennel, természetesen a balközép most is befigyelt, had nézegesse a többi tökagyú is , amikor számolgatják ,hány százezer jött máról össze
Urak urak ti wales ebek,elő egy walesi bádogos !(ahogy a költő mondaná)
A 4-esen igazoltatnak a pallagi lehajtó mindkét sávjában..az egész város tele van a tüskés állattal vigyázzatok
azért adják azt a papirt,egyébként ha nem a kereskedő intézi az átirást,az önkormányzat is kiadja ugyanezt a papert,a saját pecsétjével,gondolom nem pocsékolnák ők sem a papirt
semmi gond,a papir legális okmánynak bizonyul addig még át nincs iratva,én úgy közlekedtem a kocsival,és a motorral is,nem is birtam volna kivárni még intézik a dolgot!ha jól emlékszem a kocsival még ellenőriztek is,de nem volt problema!az a lényeg,hogy az előirt 15 napot ne lépd túl!
Urakok! lenne egy gyors kérdésem: adott egy "frissen" vásárolt moci, van adásvételim,biztositásom, van műszaki rendesen a mocin, meg van egy másolat a forgalmiról rajta, hogy az eredtivel megegyező másolat, átirás miatt a forg. engedély irodai ügyéntézés alatt, lepecsételve a kereskedő által. Szerintetek a yard megb.érte? köszi
hátha itt hamarabb kapok esetleg választ...
Mi a Mikepércsin a Limuzin Suzuki-nál szoktunk vizsgáztatni gyors és korrekt
Van ismerős ha kell segítség szólj
nem biztos,hogy fent van mert a katalógusban sem szerepel,vagy az MT weblapján
Majd szólj már légyszi ha lészen sisak meg mondtál valami jobbat is 30 valamennyiért azt vajon hol tudnám megnézni . milyen oldalon
Összejött a bűrfestés
Ismerem az ismerősödet na lesz hétvégén ereszd el ahajamat . . .
A következő beruházás egy radar detektor lessz!
A 4-esen igazoltatnak a pallagi lehajtó mindkét sávjában..az egész város tele van a tüskés állattal vigyázzatok
hátha itt hamarabb kapok esetleg választ...
Ebesen vigyázatok bent trafi!