Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Toltad E neki ma E?Láttam egy repsol hondát a városban E
Jaaa Norbi a motostyling.hu oldalon vannak integrált indexes hátsó lámpák is..asszem a z750-re is vannak.Érdemes szétnézni
Amúgy Szevasztok E!
1 ötlet:Lemész a benzinkútra veszel egy liter benzint és...
2.ötlet(csak,hogy ne legyek bunkó):Lehet kapni utángyártott pályaidomokat és azt is fel lehet rá hegeszteni.Esetleg kicsit megemelni a farát pl:egy ducati 916-os farokidommal.Német streetfighter építéseknél elég soknál előfordul és elég veszettűl néz ki..a www.shox.hu oldalon találsz alkatrészeket kis fejidomot,lámpát,indexeket stb. www.batszimotor.hu-n esetleg vagy a www.motostyling.hu-n
Ja,szomatooon... nem jellemző,de megesik....
május 1.én is fogok
Szomatooon.. nem is nagyom érdemes előbb menni szerintem
Fasza. Kicsit még dolgozok délelőtt "mer muszáj",de ha végeztem megcsörizlek,és majd mondod,h mi a szitu....
Elvileg dél körül már szabad vagyok,de tudod hogy szokott lenni
Szerintem megyünk 11-12 körül
Szasztok! Ki megy holnap szobira,meg mikor? Csonti sok siker a mocihoz!
Itt az apróba szerintem szerintem a dolgok nagyrészét meg is találod ami kell az áralakuláshoz
Én is ezt javallottam neki
Üdvözlet
Létezik műanyag hegesztés de lehet,hogy olcsóbban kijössz ha bontottan veszel idomokat rá ami sérült
Szerintem alakitsd fighterré. Az nagyon fain lesz úgy. Legalábbis én ezt tenném helyedben. Sőt ha nem lennék ilyen harszt szál mint amilyen vagyok, a kawából is sexi fighter gépet faragnék. Csak hát ugye engem lekapkodna a menetszél kilo hatvannál.
itt is jó régen voltam már
Jó reggelt .
minygyá megyek motorral melót nézni
egyébként szép reggelt mindenkinek!
az tény hogy nem egy túramotor,de megvan rá a megfelelő technika,amivel nem terheled a csuklód
Megyek én is!
Jó éjt
szerintem minnyá bealszok.....
jó éjt!
bár még csak sportmocin ültem,nincs viszonyítási alap...
Értem! Városba nekem is majd kitöri az XX! De az mind1 hogy sport vagy túrasport mert sok fékezés, gázadás úgy is a kezedre nehezedsz!
Hosszabb úton semmi bajom vele,bár tudjuk ez nem túra motor ugye,igaz?há mér? há nem? de! ugye! Városba van,hogy ki akar törni a csuklóm,de túrákon semmi bajom vele. szeretem
Én is így gondolom! Pl most nyáron megyek Angliába mocival! Sportal kicsit viccesebb lenne sztem!