Most érkeztem a fene nagy lődözésről meg vizsgázásról aztán nem tudtam ma értelmeseket hozzászólni..amúgy sem szoktam tudni Köszönöm a meghívást a bulira és köszönöm az elmés telefonbeszélgetést is,jó lett volna ott lennem veletek de majd egy másik alkalommal pótolom a hiányosságaimat.
Ha kell ,csörizz rám, fakitok az árán valamit, oszt elpostázom. Ha nem, vagy nemtalálsz ami jóvóna , akkor nézek itt nállam valami szemetet ,amin van még több mint kétmili, aszt ha levizsgázott vele ,utánna gyorsn lefüstölöd rólla
Van vagy két darab,de nem valami szupersport, viszont az egyik cimbim mutogatott egy 160as d207gp-t az türhető ,ha valami pályára tévednél is vele .
Meg tudod nézni a képesmotor vmék gumihirdetésénél , vagy még ebben a topikban is ha visszanézel úgy egy hetet.
Stét
Én meg most jöttem haza motorroncs összeszedésből, az egyik ismim odaverte az ezresgixijét az elkerülőn, neki csak a lába reccsent, de a vasa az eléggé romon van
Hali! Szeva naki
És hol láttál? Én nem láttalak! 1 hónapja kb mikor találkoztunk már akkor mondani akartam milyen szép hangja van a gépednek! Olyanokat durran! Csajj a járdán olyat ugrott
F@sza idő volt ma! csaptunk is egy Hortobágytot.
Spityuval futólag megint sikerült találkozni . ugy látszik egyszerre indulunk mocizni, mert elég sűrűn találkozunk
Szevasztok!
Köszönet mindenkinek a tegnap estéért! Nagyon jól éreztem magam, annak ellenére , hogy nem ittam.
Ilyen bármikor jöhet. Ma is elfogott a röhögés ha visszagondoltam a hülyeségekre.
Koszönjük Kopasz!
A képek magukért beszélnek.
E BÉÉLLLLAAA E te is így fújtad a szondát E?
szonda