Semmi baj mester,megyek én is és persze a közös vásárlásba én is beszállok.Nem tudtam sajnos gépközelbe lenni mostanában emberi időpontokban ezért nem is tudtam beszállni az össznépi csevejbe de igyekszem pótolni a hiányosságaimat
Pont most húzott el mindenki... Na de én visszajövök, mert éber vagyok Egyébként ami olyan dumálós topik, az Debrecen és környéke - Both Dega van Klub
De minden témában várjuk a véleményedet
Sziasztok!
Egy kis problémával szembesültem ma. Nem, nem a Honda, az nem olyan. Egy általatok jól ismert gixer csinálja a hibát.
Szóval kilövi a jobb hátsó irányjelző izzóját mintegy 10 villogás alatt. Mi lehet az ok és a megoldás?
Azt ne merjétek írni, hogy nem kell bekapcsolni, vagy kézzel kell jelezni az irányváltoztatást
Azt gondolom,h ogy túlfesz lövi ki az izzót, de miért csak a jobb hátsó irányjelzőben?
Különben most kapott a gép egy fokozat kijelzőt. Lehet összefüggés A baj az, hogy akkor is kilövi az izzót, ha nincsen beindítva. Kb 10-et villog és agyő 1200 Ft-os halogen izzó
fega elmentem próbálgatni pár ruhát és az 52-es kicsi meg már meg van a kiszemelt egy egyrészes csak még pótolni kell hozzá mert drágább sajnálom hogy most szóltam csak ki ment a fejemből
helló
szerintem olyan 3-4-5 körül ki kéne menni mivel a vadnak igen hosszú idő kell míg ehetővé fő én azem nem iszok mert vasárnap megyek a tankira oszt gatyán csak oda verem magam én az igért páleszt viszem
mától nagyszabású reklámhadjáratot indítunk
De minden témában várjuk a véleményedet
Vagy nem forumos?
., és van értelme annak a sport szürőnek?
Csak kérdezem.....
Egy kis problémával szembesültem ma. Nem, nem a Honda, az nem olyan. Egy általatok jól ismert gixer csinálja a hibát.
Szóval kilövi a jobb hátsó irányjelző izzóját mintegy 10 villogás alatt. Mi lehet az ok és a megoldás?
Azt ne merjétek írni, hogy nem kell bekapcsolni, vagy kézzel kell jelezni az irányváltoztatást
Azt gondolom,h ogy túlfesz lövi ki az izzót, de miért csak a jobb hátsó irányjelzőben?
Különben most kapott a gép egy fokozat kijelzőt. Lehet összefüggés A baj az, hogy akkor is kilövi az izzót, ha nincsen beindítva. Kb 10-et villog és agyő 1200 Ft-os halogen izzó
Akkor holnap még letisztázzuk mindenkivel!
Na megyek és holnap beszélünk....
A számom.: 06-20-319-7754
Mindenkinek ajánlom figyelmében....
szerintem olyan 3-4-5 körül ki kéne menni mivel a vadnak igen hosszú idő kell míg ehetővé fő én azem nem iszok mert vasárnap megyek a tankira oszt gatyán csak oda verem magam én az igért páleszt viszem
jövök később........