Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem jó! szerintem
értem!
mától nagyszabású reklámhadjáratot indítunk
ébresztő zoolii!nem tudják hol a power?
hát itten a powercityben
Semmi baj mester,megyek én is és persze a közös vásárlásba én is beszállok.Nem tudtam sajnos gépközelbe lenni mostanában emberi időpontokban ezért nem is tudtam beszállni az össznépi csevejbe de igyekszem pótolni a hiányosságaimat
Good Night!
Csak most kérdés melyiket írtad nekem
MIndjárt meglesem csak éppen képet próbálok feltenni! Túl nagy volt és kicsinyítenem kelett
Írtam neked a Debrecen és környéke topikban :D
OKs! Köszi szépen!
Pont most húzott el mindenki... Na de én visszajövök, mert éber vagyok Egyébként ami olyan dumálós topik, az Debrecen és környéke - Both Dega van Klub
De minden témában várjuk a véleményedet
Regisztráltam . Melyik topikba szoktatok dumcsizni? Vagy változó?
Köszi, hogy gondoltál ránk. Karesszal már egyeztettünk, megyünk mindenképpen. A vásárlást oldjuk meg közösen,ebben egyetértünk
Semmi gond! Ahogy jónak látod! nem egy nagy márka azt én is beismerem
Nekem is K&N van,de észrevehető a különbség!
Melyik bátor márkatárs ment ma 1polóban 9es ződdel? :)
Vagy nem forumos?
powercity melyik boltban vagy?
Hello kérdésem a köv.
., és van értelme annak a sport szürőnek?
Csak kérdezem.....
nézd végig a vezetéket,az égőtől visszafelé teljes hosszban,túlfeszt csak zárlat miatt kaphat,ha álló helyben és csak azt az égőt veri ki
Ez így szokott lenni. Én megszólalok, és hirtelen eláll mindenkinek a szava. Pedig nem is vagyok pap
Sziasztok!
Egy kis problémával szembesültem ma. Nem, nem a Honda, az nem olyan. Egy általatok jól ismert gixer csinálja a hibát.

Szóval kilövi a jobb hátsó irányjelző izzóját mintegy 10 villogás alatt. Mi lehet az ok és a megoldás?
Azt ne merjétek írni, hogy nem kell bekapcsolni, vagy kézzel kell jelezni az irányváltoztatást
Azt gondolom,h ogy túlfesz lövi ki az izzót, de miért csak a jobb hátsó irányjelzőben?
Különben most kapott a gép egy fokozat kijelzőt. Lehet összefüggés A baj az, hogy akkor is kilövi az izzót, ha nincsen beindítva. Kb 10-et villog és agyő 1200 Ft-os halogen izzó
Ja szerintem is 3-kor ki kellene menni....

Akkor holnap még letisztázzuk mindenkivel!

Na megyek és holnap beszélünk....
A számom.: 06-20-319-7754
Mindenkinek ajánlom figyelmében....
fega elmentem próbálgatni pár ruhát és az 52-es kicsi meg már meg van a kiszemelt egy egyrészes csak még pótolni kell hozzá mert drágább sajnálom hogy most szóltam csak ki ment a fejemből
helló
szerintem olyan 3-4-5 körül ki kéne menni mivel a vadnak igen hosszú idő kell míg ehetővé fő én azem nem iszok mert vasárnap megyek a tankira oszt gatyán csak oda verem magam én az igért páleszt viszem
Megyek a családért mert Cirkuszolnak , akarom mondani Cirkuszban vannak..
jövök később........