Háj!
Ha festésből akarsz megélni, akkor inkább magadat fesdd ki , az Angyalbárban jól megfizetnének .
Am kicserélted már a kenőcsöt az öreg páncélgránátos hasában?
Pénteken hozza le a párom Pestről és utána indulunk a hegyekbe valamerre. Keresünk valami jó helyet, ahol értelmes képeket is tudunk csinálni Csak DB-től Füzesabonyig szívesen kihagynám ezt a kis szakaszt...
Látom beregeltél hozzánk! Várjuk a hozzászólásokat
Egyébként az ilyen összenépi gurulásoknak és vízforralásoknak én sem vagyok a híve... Mint pl. amit a Hajdú Bihari Motorosok klubja is szervez. Elég ha egy hülye megvadul vagy bénázik és kész a baj Úgyhogy azt szerintem én is kihagyom!
Köszönöm kedves vagy! Nem sokat vagyok itt, a http://topbike.hu fórumon többet írogatok Ha nagyon ráértek nézzetek be! Kunmadaras belépők és egyéb értékes ajándékok lesznek kisorsolva a legaktívabb fórumozók között!
Elindult a magazin oldal is, ami még fejlesztés alatt áll. de folyamatosan bővül! Én is írni fogok a CBR250-ről És hétvégén teszteljük az új 600RR-t.
Ma vettem bográcsot is jó nagyot!
mindenkinek kötelező jönnie........
teccikérteni?!
beszarás.........
Kopasz itt vagy mééég?
ja ja....
Ha festésből akarsz megélni, akkor inkább magadat fesdd ki , az Angyalbárban jól megfizetnének .
Am kicserélted már a kenőcsöt az öreg páncélgránátos hasában?
Na majd látjátok a képeket, ha írjuk a tesztet róla
Addig is széles utat mindenkinek, remélem szombaton talizunk!
Látom beregeltél hozzánk! Várjuk a hozzászólásokat
Egyébként az ilyen összenépi gurulásoknak és vízforralásoknak én sem vagyok a híve... Mint pl. amit a Hajdú Bihari Motorosok klubja is szervez. Elég ha egy hülye megvadul vagy bénázik és kész a baj Úgyhogy azt szerintem én is kihagyom!
Elindult a magazin oldal is, ami még fejlesztés alatt áll. de folyamatosan bővül! Én is írni fogok a CBR250-ről És hétvégén teszteljük az új 600RR-t.
Nem én szervezem, csak segítek a hírverésben
Szerintem 500Ft-ot megér egy jó kis szombati motoros program...