Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Nem tudja valaki,hogy hol érdemes láncszettet venni?
(jó ócccsssón persze)
oksa .
Holnap majd mondom Fegának a tényállást
Nincs mit szívesen
A képek nagyon faszák hééj!
Gyíki bácsi! köszönöm a próbát mégegyszer tuti a kis rotyogó.
Rajtunk biztos nem múlik most értem haza csak sikerült kimenni a tankira 2-3körül jött a teló hogy a kis cimbi befejezte a melót és menjünk vót öröm bódogtág köszi a képeket a párod mit szólt képzelem jól bemutatkozhattam nem mondta,hogy ezek zoknik osz off .

Mindjárt teszem a képeket!
Szeva, Nóbbii
Örülök, hogy mindenki jól érezte magát, mi is jól éreztük magunkat....
Remélem még sokszor összejön így a társaság...
Én is köszönöm, mindenkinek az estét.
Mi is jól éreztük magunkat!
Hajrá csak így tovább!
Vééééj! Ez aztán volt csak a fasza kis este e!
Maxi-maxi köszönet házigazduramnak,és kiccsaládjának.
úúúúúristen micsoda........
Hali! Na akkor látom tegnap este nem én voltam az egyedüli aki egymagába sörözött!
Morning .
Helyes amint látom ti se töltöttétek feleslegesen az időt mi őzikét pirítottunk a keletin .
jóóh reggelt
Engemet is bánt a sörpárlat egy kis spontán slambucfőzésbül
Még mindenki vakon van . én szedek itt egyedül csak véres cseppet mindegy mi folyik de,nevééér
Ismét Serpárlatos jouuuu reggelt zsír új volnék vagy mi a fasz pedig auuuuu micsoda pááájinka... . aszem igazán remek mulatságot sikerült hegeszteni köszönet kopaz-nak ill kis családjának akik elviseltek minket azért remélem ők is jól érezték magukat örülünk,hogy megismerhettük őket és máskor is csatlakoznak a társasághoz mert ugye Kriszti bármikor szivesen fosőrködik jelezte bejött neki kaminyon és köszi a többi résztvevőnek fega,repsol,csonti,óóóó... micsoda élmínyek . és igazán sajnálom,hogy Z koma és Balu nem építette jelenlétével az estét uccu tanki . . . .
vazze,ez igy nincsa jól,mindenki panaszkodik hogy egyedül bulizik,ez igy nemjó
Mi is főztünk két haverral. Olyan slambucot csináltam, hogy szinte megszólalt. Iszonyat finomra sikeredett.
üdv a clubb-ban
Itthon sörözök egyedül de rájöttem hogy qurva unalmas
volt már valaki a diószegi úti motoroskrimóban?ma arra gurultam,de nem mentem be,valami bográcsozás folyt ott is az udvaron,biztos jó hely!
hali mindenki,remélem aki főzött,jól érezte magát,én jobb hijján gurultam egyet,este,3 után értem haza a pesti melóból,akkorra már senki nem fórumozott,ugyhogy igy jártam