Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mélyenszántó gondolatokat fogalmaz meg az biztos
Jaja Szabinának..
Őőőőő , Hááát nem egyszerű ez a zene!
Hogy lehet megnézni?
Miér basszki?Hosszú haja is van meg szőke is..
Nagy zene az beztos Legalább lehet majd rendesen menni és nem kell két személlyel poroszkálni
Én nem vagyok ennyire brutál. Azért a srácok csináltak helyet a motornak,körülnéztem de azóta úgy vagyok vele, hogy gazdagítsa más én a környékére nem megyek!
BÉÉÉÉLLLLAAA VAkond Beszéltem a kiscsajjal,na ebből sem lesz közös motorozás húsvétkor..
Helyette ez lesz:pitbull
Katt a zenedobozra ,majd a szám kiválasztásnál a Kiverem ha kell című melódiára nyomj rá..
Akkor még hozzá teszem,hogy nyitás óta két éve jártunk ki,
foglaltunk főzőhelyet,horgászhelyet,stb.A zsoro kft dolgozott
rendszeresen a cégünknek ismertem kint minden srácot azok is
csak csóválták a fejüket, hogy mekkora bunkó a főnökük!
A gyökér most már ha kint van úgy királykodik mintha a saját kertjébe engedne be szívességből.
A buzija!
Szopjon vakondot az ilyen sünzabáló hernyófajzat.
Ismerem a helyet csak azért kérdeztem mert a tulaj rühelli a motorosokat! Tavaly kimentem motorral,gondoltam a bejárat
mellé leteszem oldalra a motort amíg körülnézek.Azzal a lendülettel
kizavart a parkolóba de ott még homok volt akkor.Azt mondta a "rendes" ember, hogy ide ne folyassam abból a szarból az olajat
mert olyan motor nincs amelyikből nem folyik.Gondoltam mekkora szarrágók vannak a földön de a homokon akkor sem áll meg a motor.
Szeva BÉÉÉÉLLLAAA!
Tegnap megoldódott a henger kérdés?
Hali!
Motorral voltatok kint megnézni?
Tapasztalat diktálta velem ezt na és a segítőszándék
Okés akkor nem szóltam
Szerintem is...........
És rám is számíthattok!
5-ig!
Ott a pont Balu
Jogos volt a felvetés
egybe szeretném mindenképpen
VAKOND szegény szép napot mindenkinek!
VAKOND !

SÜN mentes szép napot mindenkinek!
Jó reggelt neked is. Én biztosan nem tudok menni veletek, mert nem lesz kész a mocim addig. Igaz hogy már csütörtökön a szimering megjött, de szerelőm meg televan melóval. Ma megyek ismét hozzá, hogy mikor vihetném a gépet.
VAKOND Jó reggelt aki szeretne csatlakozni húsvétkor az estig kérem tegye meg mert le kell fixálnom a szállást aszem 2 hely van még ha netán többen jönnétek akkor szerintem megoldható másik házba
Álltál a kula előt a fejed fölött forgattad a szaros gatyádat ..
Vajon gyíkarc testvérünk hovátűnt?Csak nem megette a gyiki?