Én nem vagyok ennyire brutál. Azért a srácok csináltak helyet a motornak,körülnéztem de azóta úgy vagyok vele, hogy gazdagítsa más én a környékére nem megyek!
BÉÉÉÉLLLLAAA VAkond Beszéltem a kiscsajjal,na ebből sem lesz közös motorozás húsvétkor..
Helyette ez lesz:pitbull
Katt a zenedobozra ,majd a szám kiválasztásnál a Kiverem ha kell című melódiára nyomj rá..
Akkor még hozzá teszem,hogy nyitás óta két éve jártunk ki,
foglaltunk főzőhelyet,horgászhelyet,stb.A zsoro kft dolgozott
rendszeresen a cégünknek ismertem kint minden srácot azok is
csak csóválták a fejüket, hogy mekkora bunkó a főnökük!
A gyökér most már ha kint van úgy királykodik mintha a saját kertjébe engedne be szívességből.
Ismerem a helyet csak azért kérdeztem mert a tulaj rühelli a motorosokat! Tavaly kimentem motorral,gondoltam a bejárat
mellé leteszem oldalra a motort amíg körülnézek.Azzal a lendülettel
kizavart a parkolóba de ott még homok volt akkor.Azt mondta a "rendes" ember, hogy ide ne folyassam abból a szarból az olajat
mert olyan motor nincs amelyikből nem folyik.Gondoltam mekkora szarrágók vannak a földön de a homokon akkor sem áll meg a motor.
Jó reggelt neked is. Én biztosan nem tudok menni veletek, mert nem lesz kész a mocim addig. Igaz hogy már csütörtökön a szimering megjött, de szerelőm meg televan melóval. Ma megyek ismét hozzá, hogy mikor vihetném a gépet.
VAKOND Jó reggelt aki szeretne csatlakozni húsvétkor az estig kérem tegye meg mert le kell fixálnom a szállást aszem 2 hely van még ha netán többen jönnétek akkor szerintem megoldható másik házba
Helyette ez lesz:pitbull
Katt a zenedobozra ,majd a szám kiválasztásnál a Kiverem ha kell című melódiára nyomj rá..
foglaltunk főzőhelyet,horgászhelyet,stb.A zsoro kft dolgozott
rendszeresen a cégünknek ismertem kint minden srácot azok is
csak csóválták a fejüket, hogy mekkora bunkó a főnökük!
A gyökér most már ha kint van úgy királykodik mintha a saját kertjébe engedne be szívességből.
Szopjon vakondot az ilyen sünzabáló hernyófajzat.
mellé leteszem oldalra a motort amíg körülnézek.Azzal a lendülettel
kizavart a parkolóba de ott még homok volt akkor.Azt mondta a "rendes" ember, hogy ide ne folyassam abból a szarból az olajat
mert olyan motor nincs amelyikből nem folyik.Gondoltam mekkora szarrágók vannak a földön de a homokon akkor sem áll meg a motor.
Tegnap megoldódott a henger kérdés?
Motorral voltatok kint megnézni?
És rám is számíthattok!
Jogos volt a felvetés
SÜN mentes szép napot mindenkinek!