az fasza biztos kihullott volna a hajam és szét baszott volna az ideg ha így járok mint te nem irigyellek na én ezért nem megyek így konvojosdiba nem beszélve arról hányszor emlegették meg a kedves mamákat az autósok nem beszélve arról nekem senki nem mondja meg mennyivel menjek és ki után stb
Jó napot urak! Voltatok szalókon? Egész áldott nap dolgoztam most fejeztem be! Jó lett volna menni pedig. Az XX is szarakodik valamiért remélem nem injektor
Nemtom merre van,Műszakira járok levelezőn,azért szoktam hétvégente lent lenni.Kerültem egy kört a városba,hú bazze mennyi csaj van a gondolom főtér nevű részen :)))
Egyedül puhapöcs voltam odamenni,mert minimum ötösével láttam a csajokat de vazzeee mennyi jó nő XDDD
Amugy környékbeli motorosok nemszoktak sehol gyülekezni mint Pesten a nyugatinál?
lemostuk a gépezeteket,már pihengetnek,meg mi is
Nemtom merre van,Műszakira járok levelezőn,azért szoktam hétvégente lent lenni.Kerültem egy kört a városba,hú bazze mennyi csaj van a gondolom főtér nevű részen :)))
Egyedül puhapöcs voltam odamenni,mert minimum ötösével láttam a csajokat de vazzeee mennyi jó nő XDDD
Amugy környékbeli motorosok nemszoktak sehol gyülekezni mint Pesten a nyugatinál?
Rakjátok szét a gépeket isteni idö van remélem így is marad!
Én már teljesen be vagyok vadulva