Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az biztos
akkor csak én lehettem
az fasza biztos kihullott volna a hajam és szét baszott volna az ideg ha így járok mint te nem irigyellek na én ezért nem megyek így konvojosdiba nem beszélve arról hányszor emlegették meg a kedves mamákat az autósok nem beszélve arról nekem senki nem mondja meg mennyivel menjek és ki után stb
tiszafüred,és abádszalók között
nem egyedül vótál,még intettél is
Norbiékkal mentem énis,ha egyedül "engem" láttál,akkor az nem én voltam , volt ott még egy repsol-os is
Reméltem is...
lemostuk a gépezeteket,már pihengetnek,meg mi is
tiigedet láttalak ,már hazafelé tartottam,te meg oda
zsibbadt mindenem na de a visszaút!ott már tartott a menetszél amúgy az a 90,legtöbbször 60 volt
egyet értek lesz folyt köv
90 nel na jól megjártad
Halihó! szép kis nap volt!
én beragadtam a közepébe,sajnos,kiállt mindenem mire odaértünk!visszafelémár egyedül csapattam,sokkal jobb is volt
Külööön nem konvojozunk így sokkal jobb volt
külön vagy a konvojjal?
Vagyis 5 motorral 6 an
Yes naon jó vót mi 5 en mentünk innen
Jó napot urak! Voltatok szalókon? Egész áldott nap dolgoztam most fejeztem be! Jó lett volna menni pedig. Az XX is szarakodik valamiért remélem nem injektor
Szegecs hát ez a mai remek gurulás volt le a svájcival jövőhéten húsvét agyas megyünk fel Egerszalira max ott főzünk
Hali!

Nemtom merre van,Műszakira járok levelezőn,azért szoktam hétvégente lent lenni.Kerültem egy kört a városba,hú bazze mennyi csaj van a gondolom főtér nevű részen :)))
Egyedül puhapöcs voltam odamenni,mert minimum ötösével láttam a csajokat de vazzeee mennyi jó nő XDDD

Amugy környékbeli motorosok nemszoktak sehol gyülekezni mint Pesten a nyugatinál?
Szevasztok srácok!
Rakjátok szét a gépeket isteni idö van remélem így is marad!
Én már teljesen be vagyok vadulva
Akkor 11-11,20-B ethlen 54 szám.........
jó reggelt!
Nemsoká indulok a Kawába szinkronra oszt ótán egyböl uccu
Jó reggelt mindenkinek! ........