Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyetértek.Aki a saját képességeinek a határát akarja feszegetni annak ott a lakotterületen kívűli út de inkább a versenypálya..
Igen,de még az 1-es vég se
Tiszteletem az uraknak!
Nem gyenge volt a crash az biztos..Mindenesetre asszem a saját hülyeség is közrejátszott a dologban..Csatlakozom a 3-as vég az nem biztos,hogy városba való.. .
Szevasztok!
Ádám! a ruha 52-es gatya, 56 dzseki 60 ezer alá nem igen mennék, de nézd meg jó e egyáltalán.
Pont ott mentem el a baleset mellett, egy fekete motor roncsait láttam , bár a tipust nem is tudtam igy elhaladva kitalálni, az biztos ,h az elsőkerékből az összes küllő kitört, meg lett még pár egyéb baja
Az a lényeg ,h az ember megvan
Szevasztok. Látom jó volt a szalóki gurulás! Én melóztam egész hétvégén annyi maszekot bevállaltam hogy még jövőhétre is jut belőle! Bezzeg mikor szar volt az idő és lehetett volna akkor meg nem volt semmi festeni való! meg a mociba is kicseréltük ma a gyergyasort mert szarakodik Pedig jó lenne már összefutni egy pár fórumlakóval! Repsolfannal és fega-val már megtörtént
Szerintem a városban hármas padló(160-180)kicsit sok!
nem nagyon lehet csinálni semmit ha egy autós nem vesz észre.
Bár embere válogatja.
nam=nem
Lehet pont az új Vkax-ot bámulta és ezért nem figyelt
Jött a srác /Takács Zoli/ debrecen felé 3-padlón /ezt most nem számolom ki, tehát nam lassan/
Pont a Yamaha szalonnál befordult előtte balra egy Toyota mikró...
Satufék...
Eleje elment....
100-méter csúszás.....BUMM!
Motor szétrobant
Zoli kórház NO Bűr de szerencsére semmi komoly....
Megvagy kopi001! Hát a v-max.....hát inkább nézegetném....mint karikára csábulnék.....én legalább is!
mi ilyen vicces?
A Vkax ?
Jó estét mindenkinek! Rs! Fega kollega minnyá jön,és megbeszélitek
V-Max evolúció!
Ha még nem láttad él ben az új 2009-es V-Max-ot, azonnal el kell jönnöd
hozzánk!
Aligha van olyan motoros, akinek szívét ne dobogtatta volna meg a Yamaha legendás
motorja, a V-Max. Évtizedekig volt fiatalok és id sebbek álma, a filmek sztármotorja, vagy
éppen motorépít stúdiók állandó vendége. Bátran állíthatjuk, hogy egy olyan modellr l van
szó, mely mellett érzelmek nélkül elmenni nem lehetett.
A technika gyors fejl désének köszönhet en az id k múlásával, egyre inkább érezhet vé vált
az „ s” V-Max futóm vének hiányossága, és már-már kihalni látszott a legenda, mikor 2008
nyarán a Yamaha váratlanul bemutatta az újjávarázsolt V-Maxot!
Majd’ 1700 köbcenti, 200 LE és minden apró részlet valóságos m szaki esztétikai
élmény!
Ehhez fogható nincs más jelenleg a piacon!
Nem csoda hát, hogy a 20 000 eurós ár (kb. 6 millió Ft) ellenére is hat hónapot kell várni
azoknak, akik szeretnének egy ilyen gépet a garázsukban látni!
hello a vanucci érdekelne mennyi lenne a vége
sziasztok.....

Az biztos ..........

-1 GSX-R
Sámsoni út,szabálytalanul kanyarodott elé egy ótó.....
Balu.
Hengertáskát vegyél hátra...nagy és a legolcsóbb ...jobb mint a két oldaltáska.....
A hengertáska 3-4 ropi között van............
Az nem én voltam,azé köszi
Ezekre gondoltam..A nagyvas.hu-n asszem vannak árak is feltüntetve..Nem olcsóak viszont jó minőségűek..Tudom mert nekem egy egyszerű plexitartó övtáskám van és az is fasza minőségű..
Részemről okés a dolog..Megkajálok oszt mehetünk..
szeva Repsolfan mester!

Igyekszem jönni illetve menni legközelebb CsontosBÉÉÉÉLLAA barátom összekeverte a szezont a fazonnal már ki tudja hányadjára..
Jövőhétvégén mennénk fel egerszalókra egy kellemes hétvégét eltölteni ott ezért a főzés nem jön össze szerintem maximum ott.
Nem tudom Gyíkarc mester mit szervezett illetve,hogy van e még hely a szálláson de ha gondoljátok telefonáljatok rá és gyertek fel ti is illetve akit még érdekel innen..