Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tső váz!
Mekkora a gyerek?
Cross vagy zárt?
Vagyi tááággggg.........
Guten morgen.......
de zsír idő van! mentem is egy karikát
Zolinak(POWERCITY) külön köszönet a -teszt- láncspréért .
jó reggelt,jó gurulást mindenkinek
Szeva!
Érdekes forma volt az biztos.. Ezüstmetál z750 és az újjabb verzió.
Szeva.....
Én is találkoztam vele.....
jaja van egy kis pocak de én ráfogom,hogy övtáska csak póló alatt hordom
Basszkííííííí én biciklivel tekertem..csak,hogy ne legyen olyan alakom mint egy telesz@rt búvárruha..
Mentem tekerni egyet,majd jövök
helyes
szerintem is elég jó az ár.már csak a szükséges cumókat kell hozzá megvenni és meg is ütöm a szervízt szerintem.
a z fórumon is volt egy baleset tegnap előtt
Áááá azért ha bejáratás alatt van 70-80km-es sebességet bírnia kell szerintem..arról nem is beszélve,hogy még ha bejáratós is akkor sem az út szélén megyek..Nem adok kísértésre okot,hogy minden jöttment idióta a sávomban előzzön meg,már csak a balesetveszély miatt sem.Beállok az út közepére és ha valaki meg akar előzni akkor majd megteszi a másik sávot használva úgy ahogy kell.
az najon jó
basszki tegnap mentem be a munkaügyibe..olyat láttam... A 4-es főúton ment egy z750-nel egy kolléga..Valószínű valami vadiúj volt(motor vagy a jogsi)de a srác folyamatosan az út szélét jelző fehér vonal mellett haladt 50-nel..
Rakkenrólll...rendeltem le egy olajat 9500-be..Motul 5100-as..Szerintem jó lesz bele..Na meg van valami ócsó esőruha is..jön az is kettő..A semmitől jobb
rakkenróóó .
Tiszteletem a szerveknek!
Egy kis muzikalitás:rise against-unravelling
Meg még egy kicsi:bad religion-fast life
ok.
majd még lemegyek a garázshoz,is mert a kocsiban hagytam valamit.
7- kor Lacibá boltjánál...
benne vagyok. 7kor? de csak egy sör mert ma még dolgoznom is kell
Ami késik nem múlik.....
Szólj ha van kedved és lemegyek beszélgetni egy sör melllletttt...
Mondjuk a Lacibácsi boltjánál....
hellooo...
hol?
nem láttam.....
gyönyörű hangja van a gépednek. vagy csak a 14emeletesek dobták mélyítették igy meg? leakartam ugrani pacsizni de mire feleszméltem már betoltad a mocit.