Háj!
Mi is örültünk , kár ,h annyira sietnünk kellett.
Biztos tecceni fog az uj vas. Nem kellett volna szégyellősködni, én ha vki mondja ,h próbáljam ki a szekerét, tutkó nem kéretem magam , persze azé' nem kezdem el a szemeláttára gumitfüstölni, meg kerékrerángatni.
Am az előbb telegrácsolt Gyikarc koma Egerszalók városából ,h nagy sütésfőzéssel egybekötött agysejtpusztitásba kezdtek. , , amihez holnap mi is kapcsolódunk. Valaki még esetleg ?
Tudom mi meg szomszédok voltunk a Bercsényin kölyök korunkba sokat lógtunk együtt náluk még a mai napig emlékszem a nagy hajó makettekre amiket az apukája csinált hmmmm...a régi szép idők
Mi is örültünk , kár ,h annyira sietnünk kellett.
Biztos tecceni fog az uj vas. Nem kellett volna szégyellősködni, én ha vki mondja ,h próbáljam ki a szekerét, tutkó nem kéretem magam , persze azé' nem kezdem el a szemeláttára gumitfüstölni, meg kerékrerángatni.
Am az előbb telegrácsolt Gyikarc koma Egerszalók városából ,h nagy sütésfőzéssel egybekötött agysejtpusztitásba kezdtek. , , amihez holnap mi is kapcsolódunk. Valaki még esetleg ?
Az sm-gumát akkor lefoglalom magam számára
Nem költözött sehova , hanem egyszerüen csak megszünt.
http://www.kepesmotor.hu/sport...
Amit beszéltünk első michelin sm az meg 5papír.
rozsdás vas!
Feredőgatyát hozzatok!
Hánykor kezdődik? Mert a port .hu-n nézegettem , de még az időpontok nem szerepelnek.