Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valaki esetleg egy rövid gurulásra?csak a környéken,mert du.meló
Sok Locsolót mindenkinek ! .
http://www.motogphirek.hu/index.php?news=603
Én még itthon vagyok ! Még van egy másfél órás melóm aztán meek valamerre!
mindenki elhúzott ithonról?
jólvan elraktam.
Háj!
Mi is örültünk , kár ,h annyira sietnünk kellett.
Biztos tecceni fog az uj vas. Nem kellett volna szégyellősködni, én ha vki mondja ,h próbáljam ki a szekerét, tutkó nem kéretem magam , persze azé' nem kezdem el a szemeláttára gumitfüstölni, meg kerékrerángatni.
Am az előbb telegrácsolt Gyikarc koma Egerszalók városából ,h nagy sütésfőzéssel egybekötött agysejtpusztitásba kezdtek. , , amihez holnap mi is kapcsolódunk. Valaki még esetleg ?
Köszi Z a magasszintű felvilágosítást . Örülök hogy személyesen is találkozhattam veletek!
Okkkké. Köcönöm
Az sm-gumát akkor lefoglalom magam számára
Háj!
Nem költözött sehova , hanem egyszerüen csak megszünt.
szép jónapot, kellemes ünnepeket :) vki nem tudja, hogy hova költözött a Motoverzum a mikepércsi útról?
Zoli itt a link:
http://www.kepesmotor.hu/sport...
Amit beszéltünk első michelin sm az meg 5papír.
szép napot
ott a pont
Tudom mi meg szomszédok voltunk a Bercsényin kölyök korunkba sokat lógtunk együtt náluk még a mai napig emlékszem a nagy hajó makettekre amiket az apukája csinált hmmmm...a régi szép idők
jóó reggelt!szép napos időnk lesz ma,enyhe melóundorral
Vasárnap reggeltől,kora délutánig veterán börze lesz a nagybani piacon,a konzerv gyárral szemben. Gyertek,lesz sok
rozsdás vas!
Egy kocsival,fosörrel gyertek!Mert még alkoholos italokat is fogunk fogyasztani...
Vasárnap este 7-től,a Kerekes telepi kisfürdő éttermében,motogp nézegetés lesz! Gyüjjön mindenki!
Feredőgatyát hozzatok!
Háj Petró!
Hánykor kezdődik? Mert a port .hu-n nézegettem , de még az időpontok nem szerepelnek.
Tyiiihííí! Az M1. közvetíti az összes futamot! Nem kacsa! Király TV.!
+SOR!
Elég zsír de elmehet a faszba a közszolgálati és a kereskedelmi média is..Közvetítés a nyema..