Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://automenedzser.hu/hirek/...
Máris kezdődik!
Igaz tegnap tapasztaltuk , hogy szarnak az autósok a fejünkre
Mentek ma valamerre?
Balu! Téged hiányolt tegnap főként a csapat. Látom nem is betonoztál, mi meg sajnálgattunk...
Inni a túra után kell , nem előtte Tudom miről beszélek
Szevasztok, Jó reggelt !
Köszönet a túra résztvevőinek! Nagyon jól éreztem magam, remélem Ti is. Rám számíthattok a folytatésban.
Bizony fog nem egyszer
Reggelt
Bizony jó volt nekem a megtiszteltetés aszem gurulunk még azidén együtt nem egyszer ....
Vedd be a pancsernek tövig.. Nem betonoztam de péntek este úgy elkentem a számat sanyival,hogy volt vagy hány ingerem szombat reggel Épitgettem a kapcsolataimat csajosok terén...
Hali.
Hát nem kicsit
Jóccakát mindenkinek
Egy kicsit gagyi ez a film!
"nincs két egyforma kopású bringalánc,mintahogy két egyforma fogaskerék"
miez a duma?
ez aztán a film
fasztendfúrisz fillingjű....
Szerintem Gyíkarc fog szervezni valaikor fórumos talit,ő a szervezőember,majd megmonnya az okosat.
a vas?olyan ember nincs aki úgy nyomja
Az rtl-en mocis film megy,nagyon kemínyek a faszik
na de az ismerkedést csak be kell majd pótolni,nem igazán jó igy hogy fórumon keresztül pacsizunk személyesen meg azt sem tudjuk hogy néz ki a másik!
Abból nekük is jutott jócskán....
ismerkedtem a bogarakkal
Pedig ez a nap az ismerkedésről szólt....
Ha valamit észrevettél volna,azmár nagyon nem lett volna jó
Ígyis Fega kollegátol megkaptam,h minek ittál,ha tudtad,h megyünk ma
Énis nagyon örülök,szerintem fega nevében is nyugodtan nyilatkozhatok. Fasza kis csapat jött össze.
én bezzeg senkit nem ismertem meg személyesen! pedig jó lett vóna!kerestem arcokat,de nem igazán találtam,igy csak félórát maradtam,és tűztem haza ezerrel a haverok még mentek tovább egerbe,én meg rohantam haza,meret bajság volt