azt ne nézd. már én se teszem
de ezek után már tényleg nem tudom mi baja lehet még
kell még első telóba olaj + szimering, blokkba olaj+ szimering,+ szűrő ez már kb megint 15 ezer. kell egy gumi hátra, tömítéskészlet : 19.ezer ! himbához szerencsére nem kell venni csak talán pár szimeringet kb max egy ötös. ja vettem rá egy kipufogót is, igaz olcsó pénz volt de felpolírozom , kitömöm kicsit faragok rjata szerintem jó hangja lesz. Aztán a hirdetésbe majd bele írom hogy ha alkudni akarsz menj anyádba
szét van szedve, csinálgatom a himbát meg a váltót nézegetem vagy két napja hogy mi is kéne hozzá . jövőhéten ha megvan minden ( amit kétlek) akkor összeteszem.
Igen igen pont írni is akartam!
Olyan jó idő lesz mint tegnap.
Ma már több időm lesz napozni, hisz a virágokat tegnap elültettem a füvet lenyírtam a sövényt alakra vágtam és a varjúkat elzavartam.
de ezek után már tényleg nem tudom mi baja lehet még
kell még első telóba olaj + szimering, blokkba olaj+ szimering,+ szűrő ez már kb megint 15 ezer. kell egy gumi hátra, tömítéskészlet : 19.ezer ! himbához szerencsére nem kell venni csak talán pár szimeringet kb max egy ötös. ja vettem rá egy kipufogót is, igaz olcsó pénz volt de felpolírozom , kitömöm kicsit faragok rjata szerintem jó hangja lesz. Aztán a hirdetésbe majd bele írom hogy ha alkudni akarsz menj anyádba