Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vegyél kisebb szolidabb olcsóbb fenntartású gépet.
akkor...pl....
Nehezek ezek , mint a sár.
Terepre valami könnyebb kell, még az se baj, ha kisebb köbcentis .
link
Ezen a részen akarok garázdálkodni. A románoknál, ha nem a kövesúton mégy , akkor nem kell se rendszám se semmi.
csak ahoz,hogy vegyek egy nagy N dúrót elkéne lőjem a pit et mert más forrásom nincs
ha megint kivonatod
Ezt nem vágom, mert egyszer itt montad, h mégy vagy kétezret egy évben, az vagy százhúsz liter benya. Akkor egész évben többe kerül vagy hatezerrel, ha jövőre négyszáz lesz. Egy szezonra elosztva
Ha Te hatezerért abbahagyod, akkor sose voltál motoros.
Már ki van vonva de onnantól kezdve,hogy visszahelyeződik ismét megy a lóvé..Majd meglátom mi lesz,ha minden kötél szakad és nem lesz meló akkor max.eladom
Akkor vonasd ki ideiglenesen oszt majd ha fussa vissza izélteted...én ezt teszem ha minden kötél szakad .
Háá nekem is a lesz kéne nekem is valami nagy N dúró papír nélküli példéjúúúl vagy netááán..... esetleg ilyesmi....
Ha lenne miből akkor én is mennék..
Azért fizetni a kötelezőt meg a súlyadót,hogy néha ráüljek és menjek vele 100km-t se.. Többre nem nagyon fussa sajnos..
Hááát az ünnepek eltelt szenteste itthon a kis családommal első nap anyósnál giga zabálással második nap muteréknál afterbe....
Na majd tavasszal
Habár, mint mondtam , az első koratavaszi napokon endurózni akarok menni inkább Erdélybe.
Há nem feltétlenül....
Sztem a motorozást alapvetően nem a benzin drágasága teszi költségesé.
Ezt neked Zéééé
Háááááájjjjj
így van...
Háj
Nincsen még a diab...on csak m ozis volt az meg kell a f***nak én nem fejezem abba másutt olcsóbb lesz Erdély,Horvát,Ausztria,stb megyünk oda én itthon amúgy is elég keveset mentem csak túra bár ha ki kőtözünk az a terv,hogy nyáron azzal járok be dógozni Krisztinek meg marad a kocsi ha mennie kell
Az hát! Ha valaki a motorozás megszálottja, annak mindegy , h mennyi a benzin , akkor is megy.
azért a hobbinkról csak ne mondjuk má le, kerül amibe kerül
Lesz 500 is . Cseréld le inkább egy villanyos rotyogóra.
Itt sem sok semmi van..Üvegtigris meg van mán? Hogy teltek az ünnepek?Mostanság nagyon gondolkodom rajta,hogy abbafejezem a motorolást..Ha tényleg 400ft lesz egy liter benya akkor nem nagyon éri meg fenntartani azért az x kilóméterért a vasat..