Nehezek ezek , mint a sár.
Terepre valami könnyebb kell, még az se baj, ha kisebb köbcentis . link
Ezen a részen akarok garázdálkodni. A románoknál, ha nem a kövesúton mégy , akkor nem kell se rendszám se semmi.
Ezt nem vágom, mert egyszer itt montad, h mégy vagy kétezret egy évben, az vagy százhúsz liter benya. Akkor egész évben többe kerül vagy hatezerrel, ha jövőre négyszáz lesz. Egy szezonra elosztva
Ha Te hatezerért abbahagyod, akkor sose voltál motoros.
Már ki van vonva de onnantól kezdve,hogy visszahelyeződik ismét megy a lóvé..Majd meglátom mi lesz,ha minden kötél szakad és nem lesz meló akkor max.eladom
Nincsen még a diab...on csak m ozis volt az meg kell a f***nak én nem fejezem abba másutt olcsóbb lesz Erdély,Horvát,Ausztria,stb megyünk oda én itthon amúgy is elég keveset mentem csak túra bár ha ki kőtözünk az a terv,hogy nyáron azzal járok be dógozni Krisztinek meg marad a kocsi ha mennie kell
Itt sem sok semmi van..Üvegtigris meg van mán? Hogy teltek az ünnepek?Mostanság nagyon gondolkodom rajta,hogy abbafejezem a motorolást..Ha tényleg 400ft lesz egy liter benya akkor nem nagyon éri meg fenntartani azért az x kilóméterért a vasat..
Terepre valami könnyebb kell, még az se baj, ha kisebb köbcentis .
link
Ezen a részen akarok garázdálkodni. A románoknál, ha nem a kövesúton mégy , akkor nem kell se rendszám se semmi.
Ha Te hatezerért abbahagyod, akkor sose voltál motoros.
Habár, mint mondtam , az első koratavaszi napokon endurózni akarok menni inkább Erdélybe.