Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mégegyszer
Nem tudtok jó áron debrecen környékén CébéeR haccáz eReR-t ami megérné vagy ilyen, mert az az igaz néztem egy párat de messze vannak.
Na
Az láttam már én is képen hogy eladó!
Minden esetre tényleg bízzzzzzar a kinézete de földet túrni én is elfogadnám!
Van még itt esetleg egy nx650
aha...na majd látjuk nem vetem el az ötletet valahonnan kerítek és nyélbe ütjük szerzek rá valami kis tankot rá drótozzuk meg hegesztetek rá valami csövet oszt jól van az
Mikor a teremrosszon vótunk, akkor vittem neki rá egy új háccsót, de ha nem aggya vele, nálam van még 2db.
Nincs miért Ez egy fórum ahol mindenki elmondhatja a véleményét.A benzinár meg tényleg nem egy egetverő költség,főleg ha valaki nem megy sokat.Csak egy baj van,a kis költség is tud sok lenni ha nincs miből kifizetni
jó ötlet és bütykös gumival adja mert a fotókon utcaival van
Elnézést kívánok, ha megbántottalak volna. Tőlem lehetsz bármi, aminek csak gondolod magad. Csak arra szerettem volna utalni, h a motorozáshoz köthető kiadásoknak nem a benzinár a legsúlyosabb része.
Hát ha legórná róla az ember azt a nagy istenfasza tankot-űlést-idomzatot, meg a hatmázsás kipufogót, lehet javulna valamit a terepképesség.
má meglestem jó volna az fődet tútni szerintem a se könnyebb viszont olcsóbb . megkérem részletre
Há' nemtom. Majd ránézel esetleg. Aszongya, h normál jó állapotba van , csak nincs papírja, mer' az kellett a sm-jének.
Annyi az..100km szorozva 20 nappal..Az kijön kétezerre,többet nem igen mentem vele tavaly.Ha hozzászámolod a súlyadót meg a biztosítást akkor biztos vagyok benne,hogy nem rossz összeg jön ki.Mindenesetre ha abbahagyom nem a hatezer pluszért hagyom abba.. Hanem lehet azért mert sohasem voltam motoros
Az még nem ok semmire. A legcsillivillibb vason is lelazúlhat bármi.
Attól még jó lehet a pit, mer' 1x elszaródott.
Én egyszer egy haverommal ugy jöttem haza Pilismarótról, h egy kétszálas villanydróttal vitt áramot az én motoromról az övére, mert neki elment a töltés és nem bírtuk megcsinálni ott.
Na az volt egy fasza 250km , de egy hét mulva már ismét jött máshova.
ja és az nem nehéz
a tudom mi az..... . oszt van é hozzá alkatrés ellátás
Apraszakinak van egy zsilerája diszkont árban, vattauj háccsógumival. Egy kilót szeretne érte cserébe.
Na majd meglátjuk de nem sok bizodalmam van benne, mondjuk a jó múltlorába kimentünk a hármashagyre és a hátsó láncvédőt betekerte a lánc természetesen kilazult a 2 felfogató csavar . még szerencse hogy már a létai út legvégén jártunk. igy hát hosszú távra nem mernék elindulni vele
Mondjuk ez igaz. Főleg papírosan. Papír nélkül 220 környékén már lehet találni. Ebből még esetleg -30E alku tárgya.
Ide hát
Patakokon -kőomlásokon átkelni, arra bittos kicsi, de kijárt ösvényen, erdőn -réten még a pit is jó lehet.
Az tetszik de sok píz
Már amúgy is agyaltam,hogy a nagyobb N dúrót talán jobban ki tudnám használni bár ha kimegyünk a tanyára ott meg a pit is ki lesz....
Basszus ide el kell menni a pit ide kicsi szerintem vagy nem
Tököm tudja. Mindenesetre olyasmi kéne , ami feltankolva se több olyan 130-140 kilótól.
Előbb majd kijössz velem , megnézed a helyet, aszt ráérsz a beruházáson agyalni. Szerintem
Dr 350