Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szépet, mingyá megyek simogatni a motorom a garázsba mert megint nem leesz ma motorozás
Szép napot!
ÓÓ hát persze, egész nyugodtan. Komolyan mondom öröm bújni ezeket az újságokat.
na fassza. Rakjad elfelé oszt tavasszal arra kanyarodok ha persze te is megengeded!
Ez mán az enyém lesz szerintem, mee ez a bolond fiú ezekkel gyújt be mert nincs más papírjuk. Mondom te őrült vagy, adok inkább helyettük pár kiló Hajdú Bihari naplót oszt azzal gyújtsál be, ne ezekkel a kuriózumnak minősülő újságokkal.
géééesikszer 400

huhu há hogyne érdekelne. Igazából mindegyik érdekel.
Tied az újság vagy visszakell adnod?
me ha tied, akkór vigyázzá rá e mert lemennék érük koratavasszal oszt kölcsönkérném öket e!
halló elvtársak!
Mihelyzet.
Lusta vagyok vissza olvasni, amit irtatok.
Lesz ma buli? Mi van? hol? mikó? kive?l micsoda?
jah, oda kell menni az x-ekhez és onnan tudod inditani a futamot ha lenyomod az esc-et
erre én is akarok menni
Nem tom mibe mert nem vok otthon de a carrierbe van egy olyan mikor lemész a hajórol egyedül vagy és felül egy ilyen egyenesen különböző színű X-ek vannak.
ami a freeride-ban van? azokba bele kell ugratni
Fúú de jó ma haverom hozott egy csomó motoros újságot, ebből jó pár 1989-1998-as kiadású. Tele ilyen finom kis gépekkel mint cb1, gsxr 400, vfr 400, fzr 400, kis bandit, meg szerintem eltudjátok képzelni az ilyesféle motorokat. Killer ha elérkezek a gsxr 400-hoz, lefényképezem és felteszem neked ide. Tiedtől régebbi érdekel esetleg? Tudod ami dupla kipus és 2 kerek lámpája van? Mert láttam arról is egy mini cikket. Most kb 5 nap csemegézés lesz ez nekem.
Te is tolod?:) Figy mit kell annál a pályánál csinálni mikor felül ilyen különböző szinű X-ek vannak ?
hát akkor megyünk de én a pittel
deviszont a köridőmet nem tudom
haverek én mar keszulok a jovo evi rabocsi ringi palyanapra :)
www.motorosnap.atw.hu
ugy varom mar bizok benne h legjobb koridom 55-on belul lesz....annak mar nagyon orulnek ..... elmeletben mar 54korul jarok gyakorlatra meg meg varni kelll

mivan haverek mindenki karácsonyol
Hello
Kabai vagyok, úgyhogy csak valami Ninja tesót láttál.
Helló!:D Te Véletlenül nem Sámsoni vagy?:)Mert mintha nyáron láttam volna a ninjat!
na a család elment, mehet az MX vs ATV Reflex
nah jó munkát akkor :)
Én tőtöm de nem igen iszom..Megyek munkálkodni Na ahoj mindenkinek!
iiiideerooooohhhaszt:D
nálunk már megy az alkoholizálás, megyek iszok is 1 kis Sangriát a 2 sör után
Na indultam italt tőteni Ámen!