Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem!
Hát a tényleg nem jó neki.
Mondjad neki hogy ha egy alacsony, szemüveges, 15 évesnek látszó kisgyerek odamegy az én leszek és ne lepődjön meg.
ok szólok neki
Mind1 a lényeg hogy most már ha látom élőben, tudom ki az aztán majd odamegyek spanolni hozzá.
cigit?!? bár hörgőtüdőtruttymolásomnak éppenséggel nem kellene gethelek mint egy rozzant paci
namindegy a lényeg hogy rádiózik a sub.on, meg ők kameroznak a partykon ezért vip mindenhol.

ezt meg csak úgy mert naaa
Mit szívol? XD
Hát túl sokat nem enged róla informálódni ez a drága fészbúk, 1 képet látok róla, de nem tűnik ismerősnek.
sorry... jelöllek, vagyis bejelöltelek... na csak sikerül...

na inkább megyek szívok...
áááá megvagy :D jelöllel Szkárcsikám :DD
milyen kép van fenn rólad?
Lehet jobb lesz ha te keresel, mert kihozott párzillió Szabó Renátát.
sub.hu
na itten rádiózik csak most sz@r a szerverük és adásszünet van
na keress meg engem Szabórenáta vegyél fel és akkor látod Kissgábort. oszt döntsd el hogy ismi vagy nem ismi
Igen fent.
fenn vagy facebook.n?
A sok klóros csapvíz.
Öcséd egyébként valamelyik bandának a tagja vagy csak szervező vagy ki is Ő pontosan? Kicsit írj már róla. Vagy ha ide nem szeretnél akkor tudod szkraccs@freemail.hu
jaj, de másnapos vagyok.... mi lehet az oka...
Na ez biztató.
most beszélek öcsémmel. 400 jegyet nyomtak, még csak 5 napja árulják, legjobb tudomása szerint nem hiszi hogy elfogytak volna de ha igen akkor szóljál holnap
Rendben, és köszi előre is.
oksa akkor figyelem a fórumot oszt szóljál hogy szóljak
bővebben?
Basszus..nem jut eszembe egy zene címe...egy rock szám aminek az elején ilyen ordítás van, és az előadó d betűvel kezdődik Lécci valaki segítsen, mert megöl az ideg