Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://sportmotor.hu/motoros_v...

őszi videjóóó, de jó
juj de késő van már nállatok embörök
igen?!? és?!? mit tehetek érted ez ügyben?!?
há az!
nah látom feltetted, de nem tudom lejátszani, mert letiltotta a videot a youtube tedd fel ide is sportmotorra
KAVICS: video lesz akkor?
döglött a fórum emberek
hát volt is, 1 sörrel lekisértem a kaját, holnap meg céges buli E, nah ott mi lesz
Jó étvágyat!
39.9, már már eufórikus.
hali mindenkinek! valakinek meg van-e Eigner Peti élő telefonszáma! ami csak trillalázik és elérhetetlen na olyannal mááá tele van a telefonom és padlás is.

valaki?
köszi h. megosztottad velünk, épp enni készültem
De jót aludtam.
De hülye
Vagy valami fasza vírus. Este óta hasam is megy mint állat, úgy csinál a lyukszi mint a mérges macska, hogy fffffffffff
Biztos megfáztál a motoron!
Én tudom milyen érzés közgázosztályba végig nyomni gimnáziumba 4 évet 25 nöstény között!
Jók voltak azok az évek.
De a mostani csoport társaim között is van 17 csajszika!
Hát nem mondom lehet velük kompromiszumokat kötni!
Jóú reggelt
Huh de szép ez a reggel, arra ébredtem, hogy 39.3 fokos lázam van. Vagyis pontosan arra vacogtam fel, mee ez nem is ébredés volt.
ááá én tudom miééé.... hát a csini titkárnők miatt tanulod eztet E
Nem is enduró gumi volt rajta hanem hátul egy kopott cross elő meg egy utcai. De nem akarok cross-t venni mert aszfalton hamar elkop. Úgyvolt veszek új gumit csak nem volt benne hogy most ennyit kell költeni a szerelésére
XD hááááá Titkársági vezető!
Há most mondd meg Ez a szakma a bákéscsabai főiskolai képzés. ha ezt elvégzem szeretnék oda menni fősulira de lehet megyek dóóógozni petbe. kitudja
Meg tanulunk még sok sok hülyeséget aminek az életben semmmi hasznát nem veszem!
mi a f@szt markentingolsz? hááá mi leszel, ha nagy leszel?
aztazt tudod Teee