Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most nagyon ráizgultam arra a 125 CBF Hondácskára...
ahogy néztem az itteni közlekedést, pont király lenne ide a városba rohangálni vele...
Amugy jó hülye vagyok most! SORRRY
itt nincsen hó, volt egy kevéske elolvadt, de körülöttünk egész Englandiába nagyon sok hó van mindenhol.
na ropjátok a dancet.
LOL :-)
Pont erre gondoltam én is le is írtam! Itt nálunk Alföldön víz van nincsen nem hó! Belvíz az van, olyanyira hogy a pincénkbe járok úszni!
Oszt ott van e Hó e? Mert itt lenni víz sok !
van hó odahaza?
ecsém, annyira tájékozatlan vagyok, mert most is ahelyett hogy nézném mi van otthon, inkább hülyeségeket nézegetek
ALL RIght!

hahaha-hehehe-ho ho hooo
Szerintem oda nem érdemes mert az a multkori előrejelzés hogy lesz ilyen felvonulás mint tavaly! A mostaniról szerintem "Szerintem " nincs fent semmi MÉG!
én szeretni Szalacsit, csak kicsit furcsa volt így ez a poén a végén.
de ok. Understand.
Kistélapó nagy vírgáccsal jár, azt jobb ha tudod.
Jah vágom! Hát az biztos!
Az a lényeg a végén poént akartam oda szurni amit Szalacsi bácsi mondott "kérem kapcsolja ki a kamerát" csak Amika Drága férre értlemezte! De nins vele baj, én vagyok
szeretem a virgácsot, de a csokimikulást is... de kizárólag jó minőségű belga csokiból
haon-on van fenn valami a miki vonulásról? érdemes felmennem arra az oldalra?
mert ha nem akkor nem nézem meg, nincs kedvem
miért nem kameráztak titeket tovább, hogy TE odaértél?!?
én értem mit kérdek, Te nem érted hogy mit mondassz
attól is függ mire?
tudjátok......
rossz vagyok, de használható...
Ez egyre bonyolultabb! Wassz isz lóóósz?
majd ha tudok lökök még képeket, csak az lakó/haversrác/társ gépén van és Ő meg most elment megnézni/megvenni (?) egy robogót... szóval majd később...
Oszt mondjad e, jó kislány voltál e vagy rosszz!? Mert akkór kapod virgácsod Mikitől!
miért kellett kikapcsolni kamerát? nem értem...
Decsodás Decsodás!
karácsonyi feeling Grafton's plazaban
Ahoj!
Jah sokan voltunk!
A többiek csináztak képet, meg sok civil fotózgatott, kamerázgatott biztos tolnak fel képeket. Tomi is videózott.
-Többet nem tudok elmondani mert épp hogy odaértem, kérem kapcsolja ki a kamerát!