na szóval....gőzerővel keszülök a mikulás gurulásra....vettem egy becsomagolt felnőtt jelzesű mikuruhat...itthon kibontva polora probalva radobbentem h a nadrag nyaron jo lesz esetleg rovidgatyanak a kabat er kb a konyokomig ...michlenbe oltozottt motoroskent sztem eselytelen felvenni ... a sapka a fulemig sem er le....a szakallat fel sem probaltam de sztem a madzagja korbevagna a fejem ha vkit erdekel megbotoljuk...elonyben a mélynövésű ördögök XDXD
Okés..a tankizást megbeszéljük.
Most hívott ez a fijú, hogy kérdezzem már meg, hogy jó állapotban van-e az a kuplungkosár, mert nem tud fórumozni a koliból. Na meg ha jó állapotban van, akkor esetleg nem-e tudnád valamelyik nap behajintani gumipóknak?
ja, aszem annyi a különbség, hogy 6-os menetesen van rögzítve a dugattyú megvezetése, 5-ösnek meg csavarok szorítják a hengerfejhez. Hegeszteni egyiknél se kell. Ha nem gáz akkor nyugodtan küld el: matrix3d@freemail.hu-ra köszi
Egy kis újdonságot szeretnék mutatni nektek.Van aki ismeri van aki nem .Olyan mint a Karbon fólia csak mégsem.Ez nem fólia hanem festék amit vegyi úton viszünk fel a felületre.Utána pedig lakkozzuk , hogy időt álló legyen.Tartóssága felér egy fényezett felülettel.Minden anyagra lehet ami festésre alkalmas és a Víz nem tesz kárt benne.
Tee? akit elvesznek és csak utána esik le neki, ő a mennyasszony volt?
áááá...