Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

beszólsz ?
Tee? akit elvesznek és csak utána esik le neki, ő a mennyasszony volt?

áááá...
köszönjuk emese....
hát az volt, kb este 10től hajnal 3ig
ez gonosz volt....
igen olvastam de elvesztem az osszevisszasagban .... de mostis olvasom es meg kell parszor sztem...tökéletes agyfasz XD
hát hajrá ....
vigyél plüssállatkát,akkor a vetkőztetésre máris tuti akad jelentlkező

(olvastad, h h próóóóbálkozott a kisdrááága?)

Én meg csináltatok majd egy buzik kíméljenek pólót sztem ...ééén ezt még midig nem bíírom
hu de varjal.....ha levagom a kabat ujjat maris jo vok....leszek csippppp'n'dééééél mikulas este a kazanba majd vetkozunk...v majd vetkoztetenek

köööösz, de én asszem valami más dizájjjnnnt képzeltem el
na szóval....gőzerővel keszülök a mikulás gurulásra....vettem egy becsomagolt felnőtt jelzesű mikuruhat...itthon kibontva polora probalva radobbentem h a nadrag nyaron jo lesz esetleg rovidgatyanak a kabat er kb a konyokomig ...michlenbe oltozottt motoroskent sztem eselytelen felvenni ... a sapka a fulemig sem er le....a szakallat fel sem probaltam de sztem a madzagja korbevagna a fejem ha vkit erdekel megbotoljuk...elonyben a mélynövésű ördögök XDXD
Háj, most délelőtt meek Debbe, aszt bedobom Póknak, majd Ő eldönti, h tudja-e használni.
bááácsii.. nem mondod... ez most otthon?
jóccakát
stét
reggelt
Azigen ilyen uton motoroztál!
Többet mentél keresztben mint egyenesen!
Hát akkor, íme.
Mindenüt esett hó, de itt nem.
MIndenhol esett egy rakat, de én még idén hóóóót nem látttam.

Kajak várom hogy havazzon.
Okés..a tankizást megbeszéljük.
Most hívott ez a fijú, hogy kérdezzem már meg, hogy jó állapotban van-e az a kuplungkosár, mert nem tud fórumozni a koliból. Na meg ha jó állapotban van, akkor esetleg nem-e tudnád valamelyik nap behajintani gumipóknak?
Megkaptam a rajzot, köszi! Ha lesz a programban kocsmatúra, akkor meghívlak
nsr_rider: az előző kommentet neked írtam.
majd gyere má oda mert nem biztos h. megismerlek
ok, majd holnap 1 sör cserébe
ja, aszem annyi a különbség, hogy 6-os menetesen van rögzítve a dugattyú megvezetése, 5-ösnek meg csavarok szorítják a hengerfejhez. Hegeszteni egyiknél se kell. Ha nem gáz akkor nyugodtan küld el: matrix3d@freemail.hu-ra köszi
nem hiszem, nekem 6os volt... de az hasonló az 5össel, nem?
Hidro munkahengerhez nincsen pár cuccod? Megvan a gépész DVD csak azon pont olyan nincs, ami nekem kellene(5-ös típús).
Sziasztok!

Egy kis újdonságot szeretnék mutatni nektek.Van aki ismeri van aki nem .Olyan mint a Karbon fólia csak mégsem.Ez nem fólia hanem festék amit vegyi úton viszünk fel a felületre.Utána pedig lakkozzuk , hogy időt álló legyen.Tartóssága felér egy fényezett felülettel.Minden anyagra lehet ami festésre alkalmas és a Víz nem tesz kárt benne.

Itt megnézhetitek az eddigi munkáimat:

http://www.vtn-tuning.hu/