Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!

Csak olvasgattalak benneteket és a láncos dologra reagálnék,
mivel egy ideje próbálgatok ezt-azt.Eddig a rézspray vált be legjobban,semmi flanc meg nagy márka.Ha a haverokkal összehasonlítottam,kb. még egyszer annyit bírt mint bármelyik láncspray.Endurózgatunk a bihari hegyekben meg a nagyerdőn,szóval kapja a lánc.

Nagyon tetszenek ezek a hondák, én is vágyok egyre.
A blokkjuk elnyűhetetlen.
Jah és baleset mentest vele, mint írtad nem rég vetted tehát szokja a garázsát.
A csajok már csak ilyenek, de ne aggódjál ezek miatt, ugyanis ahogy telnek az évek, olyan vén f@sz leszel mint én, és a kis csajok már semmit nem akarnak majd tőled, nem is fárasztanak semmivel.
Ja, a motor. Kormány, valamint kerékcsapágy lett rajta cserélve, amúgy jó. GSXF 750-ről ültem át, nekem bejött.
Baszki Kassai út 22/a..így jó? Am RMC motor..megtalálod..
Há jah!
Tomi vidi h allll?
olyan kivancsi vagyok......foleg ha rajta se leszek
Hát ez kegyetlen. Még jó hogy nem integetnek minden biciklisnek, hiszen annak is 2 kereke van és gurul mint a te motorod.
Jah meg egy csomó csaj ismerősöm össze tévesztett ezzel a motorral mindig.
"Imi ma integedtem ma neked B.újfaluban"
Én meg közöltem velük hogy az nep nem is motoroztam.
Kérdeztem milyen motor volt.
Válasz:
"Hát sárga felnis mint a tied"
Elmagyaráztam nekik, hogy milyen a narancssárga meg a citromsárga. + a azenyémen nincs piros, meg egész más......
De hát csak nők, mitvárnánk.
Na hát jólgondoltam.
Tibikét ismerem látásból.
Volt nyáron Bakonszegen is azzal a firebalde-el, nagyon szép kis motor.
Mennyibe adta el? Meg vagy vele elégedve?
Köszönöm.
Jocó azt a maszkot a kassain hol vedted pontosan ott a neon csocsó izé melett?
Megkérdezni megkérdezheted........
Nagy T.-től, B.ujfaluból, kb majdnem 2 hónapja.
elég az..ha meg nem akk majd veszel ha elfogy
bazdki most vettem észre h. csak 1 láncspray-t rendeltem én hülye remélem elég lesz a télire, nah mostmá mind1
jaja..fasza..cska az enyémet már tönkrevágtam..avgy 5 helyne el van szakadva...
ránézésre elég jónak tünik, meg nem nagyon volt sehol olyan ami tetszett is meg ami nem bordás cross markolat bordásat nem akartam semmiképp...
Nekem van 2 spésdoboz fehérzsírom byby.
nekem vagy 100-150 km-t ha kibírt...utána már recsegett ropogott a láncom, száraz volt mint állat. a MOL-os nekem is bejött..de basszus nekem az is venni kell...elfogyott..és már avgy 100km-t mentem fújás nélkül amúgy a markolatot sem fogod megbánni..nekem nagyon bejött tök kényelmes..
figyelj, én minden második motorozásnál fújom mostanába a láncom mióta terepezek, annyit meg kibír, kb 2-250 km-rt sm szetthez viszont a MOL-osat fogom venni mert az jött be eddig legjobban
Nekem volt ilyen fuchs...én nem votlam vele megelégedve, de te lehet megleszel.
Pontosan ugyan ezt akartam neki írni
Megkérdezhetem ezt a fireblade-t honan vetted és kitől na meg azt hogy mikó?
Csak mert olan ismerős.
Végül én is rendeltem, de innen: http://robogotuning.hu/spd/pg0... + mellé 2 flakon láncspray (1800ft/db) http://robogotuning.hu/spd/431...
Jaja..ez a fajta, meg innen is rendeltem.
Szembe jobb oldlaliak azok fél cigók de abszolult nem úgy kezeljük öket. Kis igénytelenséggel de rendes család.
szembe baloldalt 1 férfi lakik aki csóró de inkább kér mint lop és ezt értékeljük. + remete életet él és alik mozdul ki.
joboldali szomszéd nincs és baloldalon sincs.
Da az útcánkba lakik a falu krémje. Alkoholista, idegbeteg, agyilag labilis, idoóta szóval széles paletája a hülye mebereknek.
De hát néha jólesik röhögni rajtuk meghát legalább történik valmi.