Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aki Szoboszlon volt a talin képeket kérjük ám!
Plusz SRT!
Fasza idő lett! Senki ne fogja vissza magát, hnem jöjjön Szoboszlóra! Diszkont motorosbuli lesz ,
Remek akkor majd itt találkozunk und drinken
én 10 perc múlva apraszakihoz , tőle meg 9kor .
hali akkor jöttök,mikor indultok
12h kapunyitás
12-13h Bmw driftbemutató
13-14h SRT stuntműsora
14-14.30 a kabai Cseke fivérek stuntbemutatója +1 vendégművész:)
15h motoros felvonulás a városban
15.45 Tápai Tamás profi stuntműsora
16.30 ismét SRT (?)
17h Honda CBR1000R, Honda VFR1200 bemutató
18h erotikus motormosás
18.30h önként jelentkezők kipuff-hangnyomásmérő verseny
19hKamionhúzó verseny
20hTápai Tamás pirotecnikával kombinált éjszakai fájterkedése és mégegyX a 2 BMW driftel közben v a végén
20.45h szrtiptiz
21.15h Chrome Rt- koncert
Közben végig nyitvatartó büfé helyben főtt kajákkal.
Motorok és motoros felszerelések árúsitása.
Kislúrkók pitbike-kal motoroztatása."
hali!

valaki nemtud a holnapi szoboszlói taliról valamit hogy mikor kezdődik? én ugy tudom hogy 13:00 vagy nem?
Csuma!
Nah beadtuk a hitel igénylést a Pegaso-ra, kiv. vagyok, hogy megkapja -e a srác, ha igen akkor 2-3 hét és lehet elhozni.Azért iylen sok mert olasz papíros.
Nem hiszem mert Szoboszlón is lesz egy rendezvény onnan benézek egy esküvői menetbe 17:15 körül aztán megyek vissza...
Bizony bizony oksa állok rendelkezésre tudod ő ott lakik udvarhelyen és felhívtuk és eljött sörözni jó srác az az első nem igazán adta haza is jöttem valamikor hajnalba koncerek után hót gatyán mert unatkoztam még buliztam volna még
880km oda vissza? Majd kikérdezlek a tapasztalataidról, mert nekem még nem volt alkalmam Kolozsvár utáni tájakat (felnőtt fejjel) bejárni. Jól látom, hogy beszerveztétek Bélát is? Egy hétvégére mentetek? Elég volt az a kevés idő? Július végén készülünk mennei, majd dumálhatnánk addig...
2004-óta elég sok minden változott... Legfőképpen a helyszín... Nyíradonyba "toloncoltak" minket... De így lehet még jobb lesz a bulika...
Holnap nem gurultok ki pércsre?
Dede voltam nagyon fasza volt csak rövid löktem fel képeket is a fellőttem a galériába köszi remekül van egyre csak gömbölyödik jaja berágtunk de cudarúl és hazahúztunk.
No igen egy jól szervezett hétvégét ellehetne tölteni há menni kéne már voltam egyszer 2004-be
Szép jó estét Uram!
Rég beszéltünk... Hogy sikerült az erdélyi kiruccanásotok, vagy végül Te nem voltál? Elég szar idő volt már azon a hétvégén is...
Asszonyka?
Nyírtéten akkor már hazafelé indultatok? Minket vert az eső vagy 10km-en hazafelé, de aztán nem volt gáz.
Az a kemping elég jól nézett ki, egy jó kis sátras hétvégét be lehetne vállalni ott...
Mit szóltok a találkozóhoz? www.abranyilovagok.hu
Szia TeeBee mizu
Csőőő, még egy kis változás a plakáton...: link
Jahh és holnap délután 4-kor kettőskereszt állítás lesz Vámospércsen a Trianoni diktátum 90. évfordulója alkalmából...
Legyünk ott minél többen.
2010 Június 12 SZOMBAT- RABÓCSIRING!
HBME Pályamotoros Nap!
Mivel Diószegi úti pályánk jelenleg víz alatt van, e havi Pályamotoros Napunkat Máriapócson rendezzük meg a Rabócsiringen!
Pályahasználat: 5000Ft/fő azoknak, (kaptunk 1000 Ft kedvezményt) akik velünk érkeznek a helyszínre! Ez EGÉSZ NAPOS motorozást jelent!
Ami nem lesz:
-zászlózás
-15 perces futamok
Ami viszont lesz:
-motorozási lehetőség egész nap
-nap végén időmérő (igény szerint)
-fényképezés, videózás

Indulás: 9:00 Debrecen, Kassai úti Agip kút
sziasztok!
Nem tud valaki egy olyan motoros boltot debrecenben ahol lehet vanni 28.6-os krossz kormányt?
köszi előre is
HAli!
MI folyik itt?
háát motoroztam, mimást hogy megelőzzek egy esést letalpaltam elég szarul, aztán ezlett belőle..
Na vajon mi lesz holnap... . .
Mit csináltál he... . akkor jobbulást