Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok, nekem is ugrott a holnapi szoboszló, de még ha csak ez lenne... tegnap előtt sikerült összehozni egy részleges szalagszakadást a jobb térdembe, 1 hónap minimum pihi...
Jobb reggelt mindenkinek. Az a qrva nap megint elfelejtett ma reggel besütni az ablakon, hála ezeknek a rohadékos felhőknek
Köszi felveszem vele a kapcsolatot
Reggelt ezt a buzi időt....
Még eddig mindent megcsinált, ha kell még a szivacsból is kivesz vagy akár tesz is hozzá. Itt érdeklődhetsz : andor72@citromail.hu
vagy a CX 500 fórumra is szokott írogatni ahol szintén tudsz neki üzenni esetleg egy képet fel is rakhatsz a hibáról. Nagyon közvetlen és segítőkész.
Rendben van, ha szükséges lesz, akkor mindenféle képpen szólok. Köszi!
Nekem a hátsó ülésem ki van szakadva egy borsónyi-babnyi helyen vajon megtudja javítani vagy áthúzni .
Ha szükség lesz az űlés átalakítására akkor szólj és adok elérhetőséget, aki a cimborának csinálta az is haver és nem utolsó sorban motoros, aki ismeri a dörgést . A munkája pedig kifogástalan, sokunknak készített már huzatot és nincs elszállva az árakkal.
Háli mizu
Hello
Köszi az infót, ezzel megbizonyosodtam, hogy jó kis gépek ezek. Küki meg már mondta, hogy ismerőse hozta be, és nagyon jó állapotban van. Holnap megyünk fater meg haverja kipróbálja, és ha olyan akkor szeritnem intézik is a hitelt.Amúgy olyan 165-70 centi között van a faszi, szóval majd lehet kell valami változtatást eszközölni, na de előbb legyen meg.
Üdv.
Koncerten is voltam bibííí
Sziasztok, rég jártam erre
A cimborámnak akivel sokat motorozok, főleg hosszabb túrákat 650-es Pegaso-ja van. Az 1hengeres 5 szelepes Rotax motor nagyon dinamikus de persze érződik a jellegzetes "légkalapács" feelingje, de azon kívül semmi negatívumot nem tudok mondani. Fogyasztása 5 l/100 környékén mozog, harmadik szezont nyomja már vele és eddig problémamentesen. Kifejezetten kényelmes az űléspoziciója is, talán kissé magas. A cimborám az ülés párnázásának átszabatásával oldotta meg, magasabb embernek viszont ez sem jelent gondot. Szerintem jó motor
Üdv
oo a kis tiestofan
nalam most a road - nem kell más a nyerő
uuu de vajon kinek szol e......
http://www.youtube.com/watch?v...

Egy jó kis Tucc tucc így estefelére
Szeva!

am sztem "diszno motorok" mutkor lattam egy csomot egyutt iylenbol....nyitott kipuffal durva hanggal eleg nagyokat allatkodtak veluk...meg ha nem is arra valok :)
Nem nekem lesz. De amúgy, ha minden jól megy akkor holnap intézzük a hitelt, és ha megkapja a csákesz akkor jövőhéten hozzuk is el.
Jó nem egy szépség, de láttam már csúnyábbat is. Meg úgyse nekem lesz, a leendő gazdájának tetszik.
én ugy tudom erdemes megnezni a pegasot.....nagyon jo allapotban van....kollegam haverja hozta be....ha neked ez a stilus jon be akkor ajanlotttt....
Hát de neked csak Aprilka van...alkatrész milyen árban van? Megbízható motorok? Amúgy faterom haverjának lesz, holnap ha minden jól megy akkor evsszük is meg. Csak azért mondom egy utolsó vélemény kérés.
jó motor az csak nehéz, meg csúnya
Nekem nem adja be az ilyen nagy bárka, de bittos jó az.